Garsoniera spatioasa de vanzare in Sibiu zona Strand

45.500 €

Detalii

  • ID Anunț: # 7497

  • Adăugat la: 08:50, 14.02.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 43

  • An construcție 2009

  • Etaj 3

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 52

Descriere

Garsoniera moderna cu loc de parcare de vanzare in cartierul Strand din Sibiu, cu o suprafata totala de 53 mp situata la etajul 3 al unui imobil construit in anul 2009 cu materiale calitative, ce beneficiaza de izolatie termica si fonica la exterior.

Locuinta este foarte bine compartimentata si dispune de 43 mp utili, compusi dintr-un hol la intrare ce face legatura intre baie si livingul deschis cu bucataria si acces pe balcon.

Ca si imbunatatiri garsoniera dispune de: centrala termica proprie cu calorifere din otel, gresie, parchet, usa metalica la intrare, usi din lemn la interior, geamuri termopan cu tamplarie PVC, precum si toate electrocasnicele necesare.

Zona in care se afla acest imobil este una de maxim interes pe piata imobiliara, avand in imediata apropiere toate punctele de interes public, cum ar fi: spatii de joaca pentru copii, magazine alimentare, statie de taxi si autobuz, dispensar, scoala, gradinita.

Pretul de vanzare al acestei garsoniere total mobilata si utilata este de 45500 euro.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22131

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Garsoniera spatioasa de vanzare in Sibiu zona Strand-1 Garsoniera spatioasa de vanzare in Sibiu zona Strand-2 Garsoniera spatioasa de vanzare in Sibiu zona Strand-3 Garsoniera spatioasa de vanzare in Sibiu zona Strand-4 Garsoniera spatioasa de vanzare in Sibiu zona Strand-5 Garsoniera spatioasa de vanzare in Sibiu zona Strand-6 Garsoniera spatioasa de vanzare in Sibiu zona Strand-7 Garsoniera spatioasa de vanzare in Sibiu zona Strand-8 Garsoniera spatioasa de vanzare in Sibiu zona Strand-9

45.500 €

Mihai Anca

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.