Garsoniera pretabila regim hotelier de vanzare in centrul Sibiului

46.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 4989

  • Adăugat la: 10:10, 02.04.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 39

  • An construcție 1920

  • Etaj 1

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 71

Descriere

Garsoniera cu 30 mp de curte si pivnita, pretabila regim hotelier de vanzare in centrul Sibiului, situata la etajul 1 al unui imobil izolat termic si fonic la exterior.

Locuinta dispune de o suprafata totala de 47 mp, din care 39 mp utili, acestia fiind foarte bine compartimentati, accesul facandu-se dintr-un hol in bucataria mobilata si utilata cu iesire pe balcon; tot din hol avem acces si in baia generoasa dotata cu cada si geam si intr-o debara de 4 mp, iar accesul in dormitor se face din bucatarie.

Garsoniera a fost renvoata recent iar o data cu aceasta renovare a fost schimbata toata instalatia electrica si termica. Locuinta dispune de toate imbunatatirile moderne cum ar fi: usa de metal la intrare, usi din lemn la interior, usa din PVC cu geam termopan la balcon, geamuri termopan cu tamplarie PVC, parchet, gresie, incalzire centrala cu calorifere din otel.

Zona in care este situata aceasta garsoniera este una de maxim interes pe piata imobiliara, fiind situata la doar 2 minute de mers pe jos de Piata Mare, avand in imediata apropiere toate punctele de interes comun, cum ar fi: scoala, gradinita, centru comercial, magazine, gara, parc central, spatii de joaca pentru copii, monumente istorice, banca, statie de autobuz si taxi.

Pretul de vanzare al acestei locuinte este de 46000 euro, putand fi achizitionata si prin Credit Ipotecar.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 19443

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Garsoniera pretabila regim hotelier de vanzare in centrul Sibiului-1 Garsoniera pretabila regim hotelier de vanzare in centrul Sibiului-2 Garsoniera pretabila regim hotelier de vanzare in centrul Sibiului-3 Garsoniera pretabila regim hotelier de vanzare in centrul Sibiului-4 Garsoniera pretabila regim hotelier de vanzare in centrul Sibiului-5 Garsoniera pretabila regim hotelier de vanzare in centrul Sibiului-6 Garsoniera pretabila regim hotelier de vanzare in centrul Sibiului-7 Garsoniera pretabila regim hotelier de vanzare in centrul Sibiului-8 Garsoniera pretabila regim hotelier de vanzare in centrul Sibiului-9

46.000 €

Morariu Andy

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.