Garsoniera decomandata mobilata utilata de vanzare in Sibiu Terezian

45.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 8456

  • Adăugat la: 11:05, 28.02.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 48

  • An construcție 2010

  • Etaj 7

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 61

Descriere

Garsoniera decomandata de vanzare in zona Terezian din Sibiu, situata la etajul 7 din 7 al unui imobil edificat in anul 2010, cu lift, garsoniera dispune de 58 mp construiti.

Locuinta se vinde complet mobilata si utilata si este compusa din living, hol, bucatarie, baie cu geam de aerisire naturala si loc de parcare individual.

Din punct de vedere al imbunatatirilor garsoniera dispune de centrala termica proprie, calorifere de otel, parchet, gresie, faianta, usa de metal la intrare, usi de lemn pe interior, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC.

Pozitionat intr-o zona foarte bine cotata din punct de vedere imobiliar, face ca acesta garsoniera sa fie pretabila atat pentru locuit cat si pentru investitie sau chiar si pentru regim hotelier, avand in imediata vecinatate biserici, magazine alimentare, cofetarii, scoli, spatii verzi, mijloace de transport in comun si cele in regim de taxi, farmacii si alte puncte de interes public.

Pretul de vanzare al acestei garsoniere este de 45.000 euro si se poate achizitiona prin orice fel de creditare bancara.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22316

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Garsoniera decomandata mobilata utilata de vanzare in Sibiu Terezian-1 Garsoniera decomandata mobilata utilata de vanzare in Sibiu Terezian-2 Garsoniera decomandata mobilata utilata de vanzare in Sibiu Terezian-3 Garsoniera decomandata mobilata utilata de vanzare in Sibiu Terezian-4 Garsoniera decomandata mobilata utilata de vanzare in Sibiu Terezian-5 Garsoniera decomandata mobilata utilata de vanzare in Sibiu Terezian-6 Garsoniera decomandata mobilata utilata de vanzare in Sibiu Terezian-7

45.000 €

Lupu Andreea

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.