Garsoniera de vanzare in Sibiu zona Nicolae Iorga

35.999 €

Detalii

  • ID Anunț: # 47497

  • Adăugat la: 18:20, 26.11.2021

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 35

  • An construcție 2003

  • Etaj 10 și peste

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 294

Descriere

Garsoniera de vanzare in Sibiu zona Nicolae Iorga aflata la mansarda unui imobil construit in anul 2003 din caramida. Este situat intr-o zona foarte bine cotata din punct de vedere al pietei imobiliare, o zona usor accesibila iar in imediata apropiere este centrul comercial, statie de taxi, transport in comun. Scolile si gradinitele sunt la maxim 10 minute de mers pe jos.
Locuinta cu o suprafata utila de 35 mp este compusa la primul etaj dintr-un hol la intrare cu spatiu pentru depozitare urmat de bucataria frumos utilata si mobilata, iar la etajul superior se afla un dormitor, un dressing si o baie prevazuta cu cabina de dus si geam de aerisire.
Apartamentul dispune de izolatie termica si fonica exterioara, tamplarie PVC cu geam termopan, usa din metal la intrare centrala termica cu calorifere din otel, gresie si faianta, parchet, iar scara de acces la nivelul superior este din lemn masiv.


Telefon: 0369.824.824 cod oferta / id: P5812

Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro

Garsoniera de vanzare in Sibiu zona Nicolae Iorga-1 Garsoniera de vanzare in Sibiu zona Nicolae Iorga-2 Garsoniera de vanzare in Sibiu zona Nicolae Iorga-3 Garsoniera de vanzare in Sibiu zona Nicolae Iorga-4 Garsoniera de vanzare in Sibiu zona Nicolae Iorga-5 Garsoniera de vanzare in Sibiu zona Nicolae Iorga-6 Garsoniera de vanzare in Sibiu zona Nicolae Iorga-7 Garsoniera de vanzare in Sibiu zona Nicolae Iorga-8 Garsoniera de vanzare in Sibiu zona Nicolae Iorga-9 Garsoniera de vanzare in Sibiu zona Nicolae Iorga-10 Garsoniera de vanzare in Sibiu zona Nicolae Iorga-11 Garsoniera de vanzare in Sibiu zona Nicolae Iorga-12 Garsoniera de vanzare in Sibiu zona Nicolae Iorga-13

35.999 €

TABOO Imobiliare

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:
Raportează

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.