Garsoniera 35 mp utili comision 0% finisata la cheie de vanzare Sibiu

Acest anunț este inactiv.
30.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 51793

  • Adăugat la: 15:47, 31.05.2021

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 35

  • An construcție 2020

  • Etaj 10 și peste

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 184

Descriere

Comision 0% la achizitie!
Va propunem spre vanzare garsoniera finalizata la cheie, cu o suprafata de 35 mp utili, situata la mansarda, in zona Turnisor din orasul Sibiu.
Imobilele fac parte dintr-un ansamblu exclusivist, constructie noua, cu regim de inaltime al blocurilor de S+P+3E+M, izolate termic, cu acoperis din tigla Bramac. In imediata apropriere al imobilelor se afla, zone comerciale, transport in comun, scoli, farmacii, aeroport.
O suprafata de 1800 mp este destinata zonelor de verdeata desfasurate printre blocuri, sunt oferite de acest ansamblu rezidential, tot aici este amenajat un loc de joaca propriu si comun unde cei mici isi vor lega primele prietenii din viata.
Predarea acestui apartament se face la stadiul de cheie avand: structura de rezistenta din stalpi si placa din beton armat, peretii exteriori din caramida de 30 cm grosime, tamplarie exterioara cu ferestre si pervaz din PVC culoare alb exterior – gri antracit interior, feronerie maco-austriaca, cu profile 5 camere, 3 foi de sticla, sticla solara, marca REHAU, usa metalica de acces in apartamente, peretii interiori tencuiti + tinci alb + lavabila alba, parchet din lemn si gresie, instalatii termice inclusiv centrala marca Immergaz si calorifere, usi interior marca BLANKE pe 3 culori, instalatii electrice.
Suprafata apartamentului este impartita intr-un hol cu acces spre dormitor, bucatarie si baie, mai are o suprafata de 9 mp spatiu care poate fi destinat depozitarii, pentru castigarea a cat mai mult spatiu in vederea amenajarii acestui apartament.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12220 si contactati agentul de vanzari Philipp Olteanu la numarul de telefon 0756.707.143 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.

Garsoniera 35 mp utili comision 0% finisata la cheie de vanzare Sibiu-1 Garsoniera 35 mp utili comision 0% finisata la cheie de vanzare Sibiu-2 Garsoniera 35 mp utili comision 0% finisata la cheie de vanzare Sibiu-3 Garsoniera 35 mp utili comision 0% finisata la cheie de vanzare Sibiu-4 Garsoniera 35 mp utili comision 0% finisata la cheie de vanzare Sibiu-5 Garsoniera 35 mp utili comision 0% finisata la cheie de vanzare Sibiu-6 Garsoniera 35 mp utili comision 0% finisata la cheie de vanzare Sibiu-7 Garsoniera 35 mp utili comision 0% finisata la cheie de vanzare Sibiu-8
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.