EXCLUSIVITATE! Cabana 10 camere de vanzare pe Transalpina judetul Alba

Acest anunț este inactiv.
55.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 5174

  • Adăugat la: 10:25, 06.02.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Camere -

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Vizualizări: 42

Descriere

Agentia Imobiliara Taboo Sebes va ofera in EXCLUSIVITATE spre vanzare o cabana cu 10 camere, situata in Tau Bistra, pe Valea Mirajului, la 1.2 km de soseaua Transalpina si de cunoscutul restaurant Popasul Regelui.

Proprietatea are deschidere la drumul comunal de 66 metri liniari, raul Valea Mirajului, curgand de asemenea prin spatele proprietatii.

Casa este structurata astfel: la demisol se afla camera centralei pe lemne si o pivnita; la parter un hol, o bucatarie, un dormitor si un salon; la etaj se afla 4 dormitoare si o baie complet echipata si alta la gri, iar la mansarda 3 dormitoare si o baie nefinisata.

Terenul proprietatii este in suprafata de 811 mp pe acesta aflandu-se o minipepiniera de brad.

In curtea proprietatii sunt 2 foisoare, o baie de serviciu si o lemnarie. Incalzirea se face de la o centrala termica pe lemne cu calorifere de otel, cu boiler de 200 l. Imbunatatiri: geamuri termopan la mansarda, gresie, faianta in baie, dusumea, parchet in camere, usi de lemn la interior.

Aceasta dispune de urmatoarele utilitati: apa adusa din padure prin cadere, curent electric si fosa septica.

Este ideala atat pentru casa de vacanta individuala cat si o oportunitate buna de investitie, fiind foarte cautata spre inchiriere.

Proprietatea se vinde la pretul de 55.000 euro.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 17282

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

EXCLUSIVITATE! Cabana 10 camere de vanzare pe Transalpina judetul Alba-1 EXCLUSIVITATE! Cabana 10 camere de vanzare pe Transalpina judetul Alba-2 EXCLUSIVITATE! Cabana 10 camere de vanzare pe Transalpina judetul Alba-3 EXCLUSIVITATE! Cabana 10 camere de vanzare pe Transalpina judetul Alba-4 EXCLUSIVITATE! Cabana 10 camere de vanzare pe Transalpina judetul Alba-5 EXCLUSIVITATE! Cabana 10 camere de vanzare pe Transalpina judetul Alba-6 EXCLUSIVITATE! Cabana 10 camere de vanzare pe Transalpina judetul Alba-7 EXCLUSIVITATE! Cabana 10 camere de vanzare pe Transalpina judetul Alba-8 EXCLUSIVITATE! Cabana 10 camere de vanzare pe Transalpina judetul Alba-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.