Doua apartamente la casa de vanzare in zona Lupeni din Sibiu

132.900 €

Detalii

  • ID Anunț: # 5593

  • Adăugat la: 10:28, 25.03.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 200

  • An construcție 1970

  • Etaj 1

  • Compartimentare Semidecomandat

  • Vizualizări: 119

Descriere

Doua apartamente la casa cu 7 camere de vanzare in Sibiu zona Lupeni, imobilul solid construit din caramida, in anul 1970 a fost conceput sa ofere intimitate si confort pentru 2 familii, cu o suprafata utila de 200 mp.

Apartamentele sunt la demisol si etaj, compartimentate astfel: etajul are suprafata utila de 150 mp format din 5 camere spatioase, o bucatarie inchisa, baie cu cada si geam de aerisire; demisolul are suprafata utila de 50 mp si este format din doua camere decomandate, baie si bucatarie inchisa.

Imbunatatirile locuintelor constau in 2 centrale termice una deservind demisolul si cea de a doua etajul, calorifere de otel, termoizolatie exterioara cu polistiren, geamuri termopan, gresie si faianta, parchet din lemn masiv, acoperisul a fost recet schimbat.

Parterul imobilului este detinut de o alta familie care are drept de servitute cu piciorul prin curtea imobilului.

Curtea imobilului este in proprietate privata, frumos amenajata unde este situat si un garaj.

Zona este foarte linistita, strada cu sens unic care nu este circulata intens, iar in imediata apropiere sunt mijloacele de transport in comun, magazinele alimentare si scolile fiind usor abordabile.

Pretul acestui imobil este de 132900 euro negociabil.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 21865

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Doua apartamente la casa de vanzare in zona Lupeni din Sibiu-1 Doua apartamente la casa de vanzare in zona Lupeni din Sibiu-2 Doua apartamente la casa de vanzare in zona Lupeni din Sibiu-3 Doua apartamente la casa de vanzare in zona Lupeni din Sibiu-4 Doua apartamente la casa de vanzare in zona Lupeni din Sibiu-5 Doua apartamente la casa de vanzare in zona Lupeni din Sibiu-6 Doua apartamente la casa de vanzare in zona Lupeni din Sibiu-7 Doua apartamente la casa de vanzare in zona Lupeni din Sibiu-8 Doua apartamente la casa de vanzare in zona Lupeni din Sibiu-9

132.900 €

Calin Razvan

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.