De vanzare garsoniera spatioasa cartierul Lupeni in Sibiu

45.899 €

Detalii

  • ID Anunț: # 29464

  • Adăugat la: 11:57, 14.10.2021

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 38

  • An construcție 1930

  • Etaj 1

  • Compartimentare Nedecomandat

  • Vizualizări: 668

Descriere

Garsoniera spatioasa, in Sibiu cartierul Lupeni - zona Garii de vanzare, cu o suprafata utila de 38 mp, situata la etajul 1 intr-o vila construita in perioada interbelica din caramida avand regimul de inaltime S + P + 1E + Pod.
Locuinta este formata din bucatarie mare la intrare, dormitor, baie cu geam de aerisire, situata intr-o zona linistita de case, cu acces facil la punctele de interes public din oras, la doar 5 minute de mers pe jos pana la gara, 15 minute pana in Piata Mare.
Pe langa acestea imobilul are o pivnita spatioasa, pod compartimentat, 32 mp curte din care 15 mp in folosinta proprie ( gradina ).
Proprietatea are ferestre din PVC cu geam termopan, centrala termica proprie, este zugravita cu vopsea lavabila, are usa metalica la intrare, contoare separate pentru gaz si electricitate si subcontor pentru apa.


Pentru mai multe detalii suna acum la numarul de telefon 0785.822.822 si precizeaza ca ai vazut COD Oferta / ID : P11651

Toate anunturile imobiliare de vanzare si de inchiriat din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro

De vanzare garsoniera spatioasa cartierul Lupeni in Sibiu-1 De vanzare garsoniera spatioasa cartierul Lupeni in Sibiu-2 De vanzare garsoniera spatioasa cartierul Lupeni in Sibiu-3 De vanzare garsoniera spatioasa cartierul Lupeni in Sibiu-4 De vanzare garsoniera spatioasa cartierul Lupeni in Sibiu-5 De vanzare garsoniera spatioasa cartierul Lupeni in Sibiu-6 De vanzare garsoniera spatioasa cartierul Lupeni in Sibiu-7 De vanzare garsoniera spatioasa cartierul Lupeni in Sibiu-8

45.899 €

TABOO Imobiliare

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:
Raportează

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.