De vanzare apartament renovat cu 3 camere 72 mp utili in Sibiu

Acest anunț este inactiv.
38.500 €

Detalii

  • ID Anunț: # 6471

  • Adăugat la: 11:39, 25.09.2019

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 72

  • An construcție 2008

  • Etaj Mansardă

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 48

Descriere

De vanzare apartament spatios tip mansarda complet renovat anul 2018, compus din 3 camere decomandate, pozitionat in zona Tiglari Tineretului din Sibiu, intr-o locatie foarte linistita si bine cotata pe piata imobiliara, cu o suprafata utila de 72 mp, situat la etajul 5 intr-un imobil in jurul caruia se afla multe locuri special amenajate pentru parcari.

Aceasta locuinta este excelent compartimentata pe doua nivele astfel: la primul nivel se afla un hol cu loc pentru cuier la intrare, un living open-space cu bucataria, o baie prevazuta cu cada si aerisire naturala si un dormitor matrimonial iar la nivelul superior accesul se face pe o scara foarte solida din lemn, aici se afla un hol, 1 dormitor si inca o camera mai mica ideala pentru amenajarea unui birou sau dressing.

Apartamentul este calduros in sezonul rece, are costuri reduse la utilitati si dispune de imbunatatiri de cea mai buna calitate, necesare unui trai decent printre care: usi din lemn la interior, parchet laminat in camere, usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie Pvc si de tip Velux, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel si instalatie din cupru, gresie, faianta, pereti zugraviti cu lavabila, acces cablu tv si internet, termosistem la exterior, acoperis din tabla.

Imobilul in care se afla acest apartament este situat pe o strada asfaltata si iluminata public iar in apropierea acestuia sunt toate punctele de interes citadin printre care: statii pentru mijloacele de transport in comun, statie de taxi, institutii de invatamant, spatii comerciale, unitati bancare, farmacii, posta, locuri de joaca pentru copii sau biserica.Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 38.500 euro, doar prin plata cash.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 21966

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

De vanzare apartament renovat cu 3 camere 72 mp utili in Sibiu-1 De vanzare apartament renovat cu 3 camere 72 mp utili in Sibiu-2 De vanzare apartament renovat cu 3 camere 72 mp utili in Sibiu-3 De vanzare apartament renovat cu 3 camere 72 mp utili in Sibiu-4 De vanzare apartament renovat cu 3 camere 72 mp utili in Sibiu-5 De vanzare apartament renovat cu 3 camere 72 mp utili in Sibiu-6 De vanzare apartament renovat cu 3 camere 72 mp utili in Sibiu-7 De vanzare apartament renovat cu 3 camere 72 mp utili in Sibiu-8 De vanzare apartament renovat cu 3 camere 72 mp utili in Sibiu-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.