De vanzare! Apartament 2 camere si loc de parcare Centrul Istoric

89.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 23482

  • Adăugat la: 09:50, 12.05.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 64

  • An construcție 1959

  • Etaj 1

  • Compartimentare Circular

  • Vizualizări: 37

Descriere

Apartament cu 2 camere mobilate si utilate, in Sibiu zona Centrul Istoric, cu o suprafata totala de 64 mp si acces auto in curte ce detine pivnita si pod, situat la 3 minute de mers pe jos de centrul orasului.

Locuinta cu o suprafata utila de 64 mp este compusa la intrare dintr-un hol cu acces in living si in bucatarie, spre baie si spre dormitor.

Casa detine numeroase imbunatatiri, precum: centrala termica cu calorifere din otel, geamuri din lemn la interior, parchet din lemn masiv, gresie, faianta.

Pretul de vanzare al acestui apartament este de 89.000 euro negociabil, poate fi achizitionat prin orice metoda de creditare bancara.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 23065

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

De vanzare! Apartament 2 camere si loc de parcare Centrul Istoric-1 De vanzare! Apartament 2 camere si loc de parcare Centrul Istoric-2 De vanzare! Apartament 2 camere si loc de parcare Centrul Istoric-3 De vanzare! Apartament 2 camere si loc de parcare Centrul Istoric-4 De vanzare! Apartament 2 camere si loc de parcare Centrul Istoric-5 De vanzare! Apartament 2 camere si loc de parcare Centrul Istoric-6 De vanzare! Apartament 2 camere si loc de parcare Centrul Istoric-7 De vanzare! Apartament 2 camere si loc de parcare Centrul Istoric-8 De vanzare! Apartament 2 camere si loc de parcare Centrul Istoric-9

89.000 €

Lupu Andreea

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.