De vanzare apartament 2 camere cu balcon zona Vasile Aaron Sibiu

50.500 €

Detalii

  • ID Anunț: # 69349

  • Adăugat la: 15:49, 06.10.2021

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 43

  • An construcție 1979

  • Etaj 4

  • Compartimentare Nedecomandat

  • Vizualizări: 81

Descriere

TABOO Imobiliare va propune spre vanzare acest apartament inedit, compus din 2 camere cu o suprafata utila de 43,36 mp, situat la etajul 4 intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E.
Apartamentul dispune de o bucatarie spatioasa , complet mobilata si utilata, spatiu de depozitare( camara), 1 baie cu geam de aerisire, 1 balcon inchis cu o suprafata de 5 mp, care completeaza perfect zona de intimitate a dormitorului.
Proprietarea dispune de incalzire prin centrala proprie si calorifere, curent electric, apa, canalizare, gaz si cablu TV.
Peretii sunt zugraviti cu vopsea lavabila.
Apartamentul dispune de urmatoarele imbunatatiri:
- parchet;
- gresie, faianta;
- usa intrare, metalica;
- usi interioare din lemn;
- geamuri termopan cu tamplarie pvc;
Imobilul este situat intr-o zona linistita in imediata apropiere a scolilor, gradinitelor , mijloacelor de transport in comun si a unui spatiu de joaca pentru copii, avand acces facil si catre zone comerciale.


Pentru mai multe detalii suna acum la numarul de telefon 0785.822.822 si precizeaza ca ai vazut COD Oferta / ID : P13638

Toate anunturile imobiliare de vanzare si de inchiriat din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro

De vanzare apartament 2 camere cu balcon zona Vasile Aaron Sibiu-1 De vanzare apartament 2 camere cu balcon zona Vasile Aaron Sibiu-2 De vanzare apartament 2 camere cu balcon zona Vasile Aaron Sibiu-3 De vanzare apartament 2 camere cu balcon zona Vasile Aaron Sibiu-4 De vanzare apartament 2 camere cu balcon zona Vasile Aaron Sibiu-5 De vanzare apartament 2 camere cu balcon zona Vasile Aaron Sibiu-6 De vanzare apartament 2 camere cu balcon zona Vasile Aaron Sibiu-7 De vanzare apartament 2 camere cu balcon zona Vasile Aaron Sibiu-8 De vanzare apartament 2 camere cu balcon zona Vasile Aaron Sibiu-9 De vanzare apartament 2 camere cu balcon zona Vasile Aaron Sibiu-10

50.500 €

TABOO Imobiliare

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:
Raportează

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.