De vanzare afacere functionala in regim hotelier zona Ultracentrala

Acest anunț este inactiv.
85.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 7966

  • Adăugat la: 11:30, 04.12.2019

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 72

  • An construcție 1940

  • Etaj 1

  • Compartimentare Semidecomandat

  • Vizualizări: 29

Descriere

Va propunem spre vanzare urmatoarea oportunitate ideala de investitie. Afacere functionala in regim hotelier formata dintr-un apartament cu 2 camere, bucatarie, baie, hol si pod amplasat la etajul 1 impreuna cu o garsoniera confort 1, amenajata la parterul aceluiasi imobil, o constructie solida din caramida, fara igrasie, cu 1 loc de parcare in curte, locatia se afla in Centrul Istoric al Sibiului, la doar 2 minute de mers pe jos fata de Piata Mare.

Apartamentul de la etaj este momentan inchiriat in regim hotelier, viitorul cumparator are posibilitatea continuarii acestui business foarte profitabil sau chiar preluarea portofoliului de clienti dar si contractului Booking ( recenzia din partea acestora cu procentaj 10 este una spectaculoasa ), pe langa aceasta oportunitate de investitie sigura cu o recuperare a investitiei in cativa ani, cele doua locuinte pot fi achizitionate si pentru a servi drept locuinta pentru clientii pretentiosi.

Camerele sunt foarte luminoase si calduroasa avand orientare de la Est la Vest, marele avantaj al viitorilor proprietari fiind accesul la proprietati, astfel: in garsoniera confort I de la parter ( bucatarie, dormitor si baie ) accesul se face direct din curtea interioara iar pentru apartamentul de la etaj o sa aveti drept de folosinta exclusiv la casa scarii si podul de deasupra in suprafata de aproximativ 50 mp, avand si posibilitate de mansardare.

In continuare va prezentam beneficiile pe care o sa le aveti prin achizitionarea acestei proprietati cu o suprafata totala de 101 mp: incaperile se predau complet mobilate si utilate cu electrocasnice, imbunatatirile si dotarile care au fost aduse in urma cu 1 an sunt de cea mai buna calitate: usi din lemn masiv si din termopan la intrare, geamuri termopan, gresie, faianta, parchet din lemn masiv raschetat si lacuit, pereti gletuiti si zugraviti cu lavabila, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere si instalatie din cupru, parchet laminat, instalatii electrice si sanitare noi, aer conditionat, contorizari individuale la utilitati, acces cablu tv si internet.

Pretul pentru aceste doua proprietati este de 85.000 euro usor negociabil.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22204

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

De vanzare afacere functionala in regim hotelier zona Ultracentrala-1 De vanzare afacere functionala in regim hotelier zona Ultracentrala-2 De vanzare afacere functionala in regim hotelier zona Ultracentrala-3 De vanzare afacere functionala in regim hotelier zona Ultracentrala-4 De vanzare afacere functionala in regim hotelier zona Ultracentrala-5 De vanzare afacere functionala in regim hotelier zona Ultracentrala-6 De vanzare afacere functionala in regim hotelier zona Ultracentrala-7 De vanzare afacere functionala in regim hotelier zona Ultracentrala-8 De vanzare afacere functionala in regim hotelier zona Ultracentrala-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.