De inchiriat apartament modern 2 camere Sibiu zona Alba Iulia Kaufland

360 €

Detalii

  • ID Anunț: # 21945

  • Adăugat la: 12:48, 30.06.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 60

  • Etaj 2

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 53

Descriere

Apartament modern cu 2 camere decomandate de inchiriat, in Sibiu zona Alba Iulia, langa Kaufland, cu o suprafata totala de 70 mp, situat la etajul intermediar 2 al unui imobil cu 3 etaje si pod acoperit cu tigla.

In fata imobilului viitorii locatari dispun de un loc de parcare delimitat si iluminat pe timpul noptii si au acces imediat la toate punctele publice de interes ale orasului.

Locuinta este foarte luminoasa, calduroasa si dispune de o compartimentare excelenta, astfel: living spatios cu bucatarie de tip open-space, hol cu un cuier la intrare care face legatura cu dormitorul matrimonial cu acces la balconul deschis, o baie moderna prevazuta cu aerisire naturala si cada jacuzzi, toate acestea sunt complet mobilate si dotate cu toate electrocasnicele necesare pentru un trai modern.

Imobilul in care se afla acest apartament cochet este situat intr-un ansamblu nou, dispune de imbunatatiri si dotari precum: parchet laminat, gresie, faianta, centrala termica proprie cu calorifere din otel, termosistem la exterior, geamuri termopan, tv, masina de spalat, aragaz, frigider, cuptor cu microunde, pereti zugraviti cu lavabila, acces cablu tv si internet prin fibra optica.

Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat conform fotografiilor la pretul de 360 euro lunar + garantie.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 19565

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

De inchiriat apartament modern 2 camere Sibiu zona Alba Iulia Kaufland-1 De inchiriat apartament modern 2 camere Sibiu zona Alba Iulia Kaufland-2 De inchiriat apartament modern 2 camere Sibiu zona Alba Iulia Kaufland-3 De inchiriat apartament modern 2 camere Sibiu zona Alba Iulia Kaufland-4 De inchiriat apartament modern 2 camere Sibiu zona Alba Iulia Kaufland-5 De inchiriat apartament modern 2 camere Sibiu zona Alba Iulia Kaufland-6 De inchiriat apartament modern 2 camere Sibiu zona Alba Iulia Kaufland-7 De inchiriat apartament modern 2 camere Sibiu zona Alba Iulia Kaufland-8 De inchiriat apartament modern 2 camere Sibiu zona Alba Iulia Kaufland-9

360 €

Budeanu Bogdan

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.