De inchiriat apartament cu 4 camere decomandate la etajul 3 in Sibiu

350 €

Detalii

  • ID Anunț: # 21204

  • Adăugat la: 09:22, 02.07.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 85

  • Etaj 3

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 37

Descriere

Apartament cu 4 camere decomandate, bucatarie inchisa, baie si 2 balcoane de inchiriat, in Sibiu zona Vasile Aaron, cu o suprafata totala de 102 mp, situat la etajul intermediar 3 al unui imobil cu 4 etaje, localizat pe o strada linistita, avand in apropiere piata agroalimentara, magazine, scoli, gradinite, mijloace de transport in comun.

Suprafata utila de 85 mp a apartamentului este excelent compartimentata astfel: hol si cuier la intrare, living, 3 dormitoare decomandate si complet mobilate, bucatarie inchisa cu loc de luat masa, camara si electrocasnice ( aragaz, hota si combina frigorifica ), debara, baie cu cada, aerisire si masina de spalat rufe, doua dintre camere au iesire pe cate un balcon.

Locuinta este foarte luminoasa avand orientare de la Est spre Vest, foarte calduroasa in sezonul rece fiind situata la etaj intermediar, cu termosistem la exterior si doar 2 apartamente pe palier.

Apartamentul dispune de imbunatatiri precum ferestre cu tamplarie PVC si geamuri termopan, centrala termica proprie cu calorifere din fonta, mobilier, usi din lemn la interior, gresie, faianta, parchet, izolatie termica la exterior, usa metalica la intrare, acces securizat in casa scarii pe baza de interfon, cablu Tv si internet prin fibra optica.

Apartamentul se inchiriaza pe termen lung cu contract, la pretul de 350 euro luna.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22843

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

De inchiriat apartament cu 4 camere decomandate la etajul 3 in Sibiu-1 De inchiriat apartament cu 4 camere decomandate la etajul 3 in Sibiu-2 De inchiriat apartament cu 4 camere decomandate la etajul 3 in Sibiu-3 De inchiriat apartament cu 4 camere decomandate la etajul 3 in Sibiu-4 De inchiriat apartament cu 4 camere decomandate la etajul 3 in Sibiu-5 De inchiriat apartament cu 4 camere decomandate la etajul 3 in Sibiu-6 De inchiriat apartament cu 4 camere decomandate la etajul 3 in Sibiu-7 De inchiriat apartament cu 4 camere decomandate la etajul 3 in Sibiu-8 De inchiriat apartament cu 4 camere decomandate la etajul 3 in Sibiu-9

350 €

Calin Razvan

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.