De inchiriat apartament 2 camere cu terasa Orasul de Jos Sibiu

Acest anunț este inactiv.
400 €

Detalii

  • ID Anunț: # 68996

  • Adăugat la: 17:40, 14.09.2021

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 70

  • Etaj 1

  • Compartimentare Circular

  • Vizualizări: 36

Descriere

De inchiriat apartament cu 2 camere zona Orasul de Jos Sibiu, cu o suprafata de 70 mp utili si 84mp construiti aflat intr-un imobil tip casa cu regim de inaltime de P+1E. Apartamentul este compartimentat circular si este compus din living, dormitor, bucatarie, baie, hol si o terasa de 10 mp.
Proprietatea dispune de incalzire cu centrala proprie si calorifere, ferestre si usi din lemn, gresie, faianta, parchet, contorizare seprata, cablu tv si internet.
Zona amplasarii acestuia este foarte bine cotata pe piata imobiliara, avand acces facil catre puncte turistice, magazine si restaurante.
Apartammentul se preda complet mobilat si utilat, percepandu-se o luna garantie.


Pentru mai multe detalii suna acum la numarul de telefon 0369.824.824 si precizeaza ca ai vazut COD Oferta / ID : P13600

Toate anunturile imobiliare de vanzare si de inchiriat din Sibiu sunt publicate acum pe TABOO.ro
Acceseaza acum site-ul TABOO.ro

De inchiriat apartament 2 camere cu terasa Orasul de Jos Sibiu-1 De inchiriat apartament 2 camere cu terasa Orasul de Jos Sibiu-2 De inchiriat apartament 2 camere cu terasa Orasul de Jos Sibiu-3 De inchiriat apartament 2 camere cu terasa Orasul de Jos Sibiu-4 De inchiriat apartament 2 camere cu terasa Orasul de Jos Sibiu-5 De inchiriat apartament 2 camere cu terasa Orasul de Jos Sibiu-6 De inchiriat apartament 2 camere cu terasa Orasul de Jos Sibiu-7 De inchiriat apartament 2 camere cu terasa Orasul de Jos Sibiu-8
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.