Consultanta Credite Bancare

Detalii

  • ID Anunț: # 572

  • Adăugat la: 01:34, 05.08.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Vizualizări: 218

Descriere

Alege un credit pentru nevoile tale!

Partener Kiwi Finance SRL este o companie de intermediere credite bancare si non-bancare, ce ofera consultanta financiar-bancara clientilor sai persoane fizice, PFA si activitati independente, pentru alegerea celor mai avantajoase oferte de creditare. Impreuna cu partenerii nostri, principalele institutii ce activeaza pe piata bancara si non-bancara, oferim clientilor nostri o gama variata de produse si servicii adaptate perfect nevoilor acestora.
Nu percepem nici un comision!

Intermediem intregul proces de obtinere a unei facilitati de creditare astfel incat experienta contractarii unui credit sa fie cat mai transparenta, simpla si usoara! Clientii persoane fizice (inclusiv PFA si Activitati Independente) pot gasi SOLUTIA optima si PERSONALIZATA: credite ipotecare standard, credite ipotecare prin programul guvernamental Prima Casa, credite de nevoi personale, credite auto, carduri de credit, credite pentru construcții, soluții de refinanțare, credite pentru diverse activitati.


1. Stabilim o intalnire: Contacteaza-ne la numarul de telefon +40741251613 pentru a stabili impreuna locatia, ziua si ora intalnirii.
2. Ne intalnim: Orice locatie poate fi biroul nostru! Ne putem intalni la tine la sediu sau poti veni tu in str. Somesului nr. 18 (colt cu str. Doctor Stefan Stanca) cu programare in prealabil
3. Cautam ofertele Optime, Personalizate profilului si cerintelor tale: Cautam in cele mai bune oferte ale partenerilor nostri pentru ca tu sa poti alege creditul care ti se potriveste.
4. Iti prezentam oferta: Dupa alegerea ofertei, semnezi actele necesare obtinerii creditului.
5. Pre-aprobarea creditului: In scurt timp primesti o preaprobare a creditului. Ulterior, noi vom sustine dosarul de credit in toate etapele sale, pana la aprobarea finala a creditului.
6. Aprobarea creditului: Te contactam sa iti spunem daca creditul este aprobat sau nu!
7. O singura oprire in banca aleasa sa ridici/transferi valoarea creditul aprobat.

Olimpia Apetrei
0741.25.16.13
Privat Customers Manager
Broker Credit
KIWI Finance

15 Ani de Excelenta

Str. Somesului, nr. 18, Sibiu
Jud. Sibiu, Romania
Mobile: + 4 0741 251 613
Phone: +4 0269 218 270

Olimpia Apetrei

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.