Comision 0% - Casa Moderna Argeselu

Acest anunț este inactiv.
122.599 €

Detalii

  • ID Anunț: # 74281

  • Adăugat la: 11:40, 11.01.2022

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Suprafața utilă 170

  • An construcție 2021

  • Vizualizări: 20

Descriere

Va oferim un proiect nou de case construite in mijlocul naturii, un refugiu excelent in aceste vremuri tulburi. Se construiesc doua case superbe in zona Argeselu, fiecare pe o suprafata de 635 mp de teren. Locuinta dispune de o compartimenare bine gandita, avand camere spatioase ce beneficiaza de lumina naturala pe durata intregii zile. Imobilul este compartimentat astfel:
- parter: living, bucatarie spatioasa cu iesire pe terasa si zona de dining, baie, birou, camera tehnica.
- etaj: 3 dormitoare (dintre care unul matrimonial cu baie proprie si balcon), hol, balcon si grup sanitar. Se poate vinde in stadiul actual cat si finisata, iar daca achizitia se face din timp, viitorul proprietar o poate personaliza dupa bunul plac. Are un regim de inaltime P+1 si se vinde bransata la toate utilitatiile. Structura este realizata din cadre de beton armat si caramida Porotherm. Incalzirea se realizeaza prin centrala proprie, iar la parter exista incalzire in pardoseala. Un element definitoriu al proprietatii prezentate este dat de spatiul verde si in mod generic curtea. Cu un simplu telefon va stam la dispozitie cu orice informatie suplimentara! Echipa noastra va poate consilia de la vizionare, obtinere credit si asigurarea locuintei pana la incheierea tranzactiei. Toate acestea cu 0% comision pentru cumparator!

Comision 0% - Casa Moderna Argeselu-1 Comision 0% - Casa Moderna Argeselu-2 Comision 0% - Casa Moderna Argeselu-3 Comision 0% - Casa Moderna Argeselu-4 Comision 0% - Casa Moderna Argeselu-5
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.