Cladire comerciala de inchiriat in Sibiu compusa din D+P+2E

3.500 €

Detalii

  • ID Anunț: # 7169

  • Adăugat la: 11:14, 06.05.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 720

  • Vânzare / Închiriere Închiriere

  • Vizualizări: 80

Descriere

Cladire comerciala de inchiriat in Sibiu situata pe strada Henri Coanda, compusa din D+P+2E cu suprafata totala de 720 mp cu deschidere stradala de 10 mp si acces separat pntru fiecare nivel in parte.Cladirea are suprafata utila de 618 mp si este compusa din:

- demisol open-space in suprafata de 138 mp;

- parterul are 138 mp spatiu open-space + spatiu depozitare + casa scarii;

- etajul 1 are 138 mp spatiu open-space + 2 grupuri sanitare + casa scarii + 1 balcon;

- etajul 2 este neamenajat si se finiseaza in functie de domeniul de activitate, are 126 mp spatiu tip open-space + 1 camera de 12 mp + 2 grupuri sanitare + casa scarii + balcon.

Imobilul are ca structura cadre de beton ceea ce ofera un mare plus pentru compartimentarea acestuia, astfel orice compartimentare este posibila.Spatiul poate fi compartimentat si amenajat in functie de cerintele chiriasului sau tipului de activitate, acesta fiind pretabil pentru diverse activitati de birou, magazin, clinica medicala, saloane de infrumusetare, call center.Avantaje si Beneficii:

- constructie pe cadre astfel compartimentarea poate fi facuta in functie de cerintele dumneavoastra;

- amenajarile interioare se fac la cerere in functie de tipul de activitate;

- zona usor accesibila si linistita cu pozitionare excelenta pentru reclama;

- in imediata apropiere sunt hoteluri, restaurante, statii de transport in comun si taxi;

- dispune de curte proprie si 3 cai de acces catre toate etajele cladirii.Spatiul se inchiriaza la pretul de 3500 euro luna.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22019

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Cladire comerciala de inchiriat in Sibiu compusa din D+P+2E-1 Cladire comerciala de inchiriat in Sibiu compusa din D+P+2E-2 Cladire comerciala de inchiriat in Sibiu compusa din D+P+2E-3 Cladire comerciala de inchiriat in Sibiu compusa din D+P+2E-4 Cladire comerciala de inchiriat in Sibiu compusa din D+P+2E-5 Cladire comerciala de inchiriat in Sibiu compusa din D+P+2E-6 Cladire comerciala de inchiriat in Sibiu compusa din D+P+2E-7 Cladire comerciala de inchiriat in Sibiu compusa din D+P+2E-8 Cladire comerciala de inchiriat in Sibiu compusa din D+P+2E-9

3.500 €

Floricu Marian

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.