Casa zona Calinesti, jud. Arges. Comision 0%

Acest anunț este inactiv.
61.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 72711

  • Adăugat la: 19:21, 07.02.2022

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată Complet

  • Suprafața utilă 85

  • An construcție 2002

  • Vizualizări: 45

Descriere

Anticipam dorintele clientilor nostri de a evada din jungla urbana si venim in intampinarea acestora cu aceasta casuta din loc Calinesti, jud. Arges, o casuta aflata la 11 km distanta de orasul Pitesti, cu 3 camere, pe parter si 880 mp teren disponibil. Aceasta proprietate are o suprafata utila de 85 mp, o suprafata construita de 102 mp, compartimentata astfel: 1 living spatios, 2 dormitoare, 1 bucatarie, 1 grup sanitar, 1 debara. A fost construita in anul 2002, este izolata cu polistiren de 100 mm, incalzirea se face prin centrala automatizata Ferolli pe peleti, dispunând in acelasi timp si de un panou solar (presurizat de 100l ), fosa septica si internet pe fibra optica. Casa ofera si posibilitatea unei viitoare extinderi, avand turnata placa peste parter in vederea mansardarii. Gazele se afla la 100 m de proprietate. Aceasta casuta satisface nevoia celor care isi doresc sa evadeze din jungla urbana, in acelasi timp fiind si in apropiere de facilitatile orasului. Aici esti in natura, esti aproape de oras, aproape de punctele de interes zilnic si ai suficient teren pentru a te bucura de beneficiile locuitului la curte. Casa se vinde mobilata. In curte exiata si o constructie pe post de magazie, avem pomi fructiferi pe rod si put cu ajutorul caruia udam gradina iar in gradina gasim construit un solar pentru legume.
Direct de la proprietar si in reprezentare exclusiva, echipa noastra te poate consilia de la vizionare pana la încheierea tranzacției, inclusiv cu creditul ipotecar, toate acestea cu zero comision pentru cumpărator.
Te invit cu drag la vizionare!

Casa zona Calinesti, jud. Arges. Comision 0%-1 Casa zona Calinesti, jud. Arges. Comision 0%-2 Casa zona Calinesti, jud. Arges. Comision 0%-3 Casa zona Calinesti, jud. Arges. Comision 0%-4 Casa zona Calinesti, jud. Arges. Comision 0%-5 Casa zona Calinesti, jud. Arges. Comision 0%-6 Casa zona Calinesti, jud. Arges. Comision 0%-7 Casa zona Calinesti, jud. Arges. Comision 0%-8 Casa zona Calinesti, jud. Arges. Comision 0%-9 Casa zona Calinesti, jud. Arges. Comision 0%-10 Casa zona Calinesti, jud. Arges. Comision 0%-11 Casa zona Calinesti, jud. Arges. Comision 0%-12 Casa zona Calinesti, jud. Arges. Comision 0%-13
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.