Casa Traditionala posibilitate afacere,Zona Salatruc,Jud. Arges Comisi

Acest anunț este inactiv.
68.500 €

Detalii

  • ID Anunț: # 73476

  • Adăugat la: 15:41, 17.04.2022

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată Complet

  • Suprafața utilă 85

  • An construcție 1960

  • Vizualizări: 100

Descriere

Casa Traditionala 100% Romaneasca, Direct de la Proprietar, în reprezentare EXCLUSIVĂ prin Mr.Exclusivitate Pitesti - Comision 0 % pentru cumparator.
O gasim in varf de deal, oferindu-ti o priveliste care iti taie pur si simplu respiratia.
Constructia a fost finalizata in anul 1960 si renovata in totalitate in anul 2021 cand s-a construit si o alta intrare (cu scari laterale, portita si balcon) la mansarda. Mansarda este in curs de amenajare. Iubitorii de case traditionale taranesti vor aprecia cu siguranta prispa casei pentru care se stie ca taranul roman avea un adevarat cult. La demisol gasim o pivnita iar la parter avem un hol, o bucatarie, un grup sanitar si camera de zi in care ne incanta fabuloasa soba-semineu, incalzind intreaga cabana in zilele friguroase. Toate acestea pe suprafata de 12.400 mp de teren unde iti poti dezvolta o afacere turistica langa casa ta . Poti locui tot timpul aici daca esti o fire mai poetica, mai contemplatoare, poti sa o folosesti ca si casa de vacanta sau chiar ca si investitie - AirBnB de exemplu. Daca te regasesti in descrierea de mai sus, iubesti natura, confortul si intimitatea, suna-ma, casa visurilor tale este la doar un telefon distanta de tine.
Comuna Salatrucu se afla la poalele muntilor Fagaras, , la o distanta de 30 km de Curtea de Arges, la 45 km de Ramnicu Valcea, la 67 km fata de Municipiul Piteşti si la maxim 2.30 ore distanta de Bucuresti.
Obiective turistice:
-Mănăstirea Valeni
-Biserica Salatrucu de Sus
-Izvorul de apa sulfuroasa
- Lacul Vadu
-Stana Stubeaua.
De asemenea localitatea Salatrucu este punct de plecare spre diferite trasee montante, prin Valea Topologului spre Vf. Negoiu sau spre latura vestica a muntilor Fagaras.

Casa Traditionala posibilitate afacere,Zona Salatruc,Jud. Arges Comisi-1 Casa Traditionala posibilitate afacere,Zona Salatruc,Jud. Arges Comisi-2 Casa Traditionala posibilitate afacere,Zona Salatruc,Jud. Arges Comisi-3 Casa Traditionala posibilitate afacere,Zona Salatruc,Jud. Arges Comisi-4 Casa Traditionala posibilitate afacere,Zona Salatruc,Jud. Arges Comisi-5 Casa Traditionala posibilitate afacere,Zona Salatruc,Jud. Arges Comisi-6 Casa Traditionala posibilitate afacere,Zona Salatruc,Jud. Arges Comisi-7 Casa Traditionala posibilitate afacere,Zona Salatruc,Jud. Arges Comisi-8 Casa Traditionala posibilitate afacere,Zona Salatruc,Jud. Arges Comisi-9 Casa Traditionala posibilitate afacere,Zona Salatruc,Jud. Arges Comisi-10 Casa Traditionala posibilitate afacere,Zona Salatruc,Jud. Arges Comisi-11 Casa Traditionala posibilitate afacere,Zona Salatruc,Jud. Arges Comisi-12
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.