Casa tip duplex de vanzare in Sebes zona rezidentiala

107.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 4932

  • Adăugat la: 10:06, 02.04.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Suprafața utilă 138

  • An construcție 2018

  • Vizualizări: 60

Descriere

Agentia Imobiliara Taboo va ofera spre vanzare casa tip duplex in Ansamblul Transalpina Residence, amplasat in cea mai apreciata zona rezidentiala din localitatea Sebes, situat in imediata apropiere a intrarii pe Autostrada Orastie - Sibiu, pe o strada asfaltata si iluminata public.

Cel mai puternic atuu al acestuia este linistea si view-ul zonei atat spre orasul Sebes cat si spre dealurile impadurite din imprejurimi.

Locuinta a carei finalizare va fi spre sfarsitul anului 2019 este in suprafata utila de 138 mp si teren aferent de 307 mp. Regimul de inaltime al casei este P+1, fiind compartimentata astfel: la parter un hol cu dressing, un living+dining cu iesire pe terasa, o bucatarie cu camara si 1 baie iar la etaj 3 dormitoare, un dressing, 2 bai si un balcon.

Unicitatea proiectului nu reiese doar din arhitectura deosebita a casei ci si prin confortul si intimitatea oferite de suprafetele generoase.

Viitorii proprietari se vor bucura de o excelenta functionalitate interioara in cadrul cartierului nou construit, datorita modului in care a fost conceput proiectul deoarece s-a pus accent pe confort si siguranta, iar acesta dispune de:

·spatii verzi amenajate cu gazon, pomi ornamentali;

·alei pietonale pavate si iluminate;

·cai de acces auto sistematizate si iluminate public;

·loc de parcare in curte;Casa este construita cu rigurozitate in conformitate cu noile cerinte din domeniul constructiilor civile aflate in vigoare, pe cadre si grinzi de beton armat, iar pentru inchiderile peretilor exteriori si pentru compartimentarea interioara a caselor proiectantii au decis sa opteze pentru caramida de 30 cm la exterior+izolatie si caramida de 15 cm la interior. Tamplaria este din PVC cu 5 camere si 3 foi de sticla insotita de glafuri interioare si exterioare. Acoperisul este din tigla. Centrala termica este in condensatie cu calorifere din otel, usa de acces in casa este din metal, placata cu panou MDF culoarea lemnului;

Locuinta dispune de toate utilitatile orasului ( gaz, curent, apa, canalizare ) si este complet bransata la acestea, caile de acces si infrastructura care o inconjoara vor fi complete si functionale.Casa se vinde la cheie, la pretul de 107.000 euro, usor negociabil.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 19654

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Casa tip duplex de vanzare in Sebes zona rezidentiala-1 Casa tip duplex de vanzare in Sebes zona rezidentiala-2 Casa tip duplex de vanzare in Sebes zona rezidentiala-3 Casa tip duplex de vanzare in Sebes zona rezidentiala-4 Casa tip duplex de vanzare in Sebes zona rezidentiala-5 Casa tip duplex de vanzare in Sebes zona rezidentiala-6 Casa tip duplex de vanzare in Sebes zona rezidentiala-7 Casa tip duplex de vanzare in Sebes zona rezidentiala-8 Casa tip duplex de vanzare in Sebes zona rezidentiala-9

107.000 €

Iosif Cosmin

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.