Casa superba cu 6 camere si 515 mp teren in zona Piata Cluj Sibiu

Acest anunț este inactiv.
245.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 5312

  • Adăugat la: 10:34, 30.04.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Suprafața utilă 190

  • An construcție 2011

  • Vizualizări: 64

Descriere

Casa superba D+P+E, singur in curte cu 6 camere si 515 mp de teren de vanzare in Piata Cluj judetul Sibiu. Imobilul solid construit in anul 2011 este conceput pe 3 niveluri, iar structura camerelor este foarte avantajoasa. La parterul inalt al casei bucataria cu livingul open space (mobilate si utilate ) imbina utilul cu placutul, atmosfera pozitiva de aici fiind creata de finisajele de calitate si luminozitatea oferita de geamurile de tip termopan mari.

Antreul generos ca spatiu ne conduce spre o sufragerie de 28 mp, inalta si luminoasa. La acelasi nivel baia cu geam de aerisire incanta prin gresia si faianta de bun gust. De apreciat este faptul ca sunt doua intrari in casa care dau posibilitatea apartamentarii intregului imobil.

Etajul dezvaluie un proiect exceptional, cele 4 dormitoare decomandate fiind completate de un living generos si o baie de lux. Camerele sunt mari si mobilate, 2 dintre acestea au iesire la balcon, iar celelalte doua au iesire la o terasa imensa care are vedere la curte si gradina. Podul este inalt si ofera posibilitatea mansardarii in cazul in care cumparatorul doreste un nivel in plus.

La demisol este o bucatarie de vara foarte practica ( mobilata si utilata ), spatiile pentru depozitare si pivnita fiind locurile unde se observa investitiile foarte mari din fundatia de beton.

Imbunatatirile casei constau in geamurile si usile de tip termopan, parchetul din lemn masiv, gresia si faianta de calitate, centrala termica, termoizolatia exterioara cu polistiren, finisajele de calitate, instalatiile de gaz, apa si curent noi.

Terenul cu suprafata totala de 515 mp are o deschidere de 10 metri liniari la strada asfaltata, aceasta permitand accesul auto spre cele doua garaje. Partea din fata a curtii este pavata, iar gradina din spatele garajelor reprezinta un loc ideal de relaxare.

Avantajele zonei sunt evidente, accesul spre centrul orasului si restul punctelor de interes fiind facil.

Pretul acestei proprietati impecabile este de 245.000 euro, mobilata si utilata.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 13614

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Casa superba cu 6 camere si 515 mp teren in zona Piata Cluj Sibiu-1 Casa superba cu 6 camere si 515 mp teren in zona Piata Cluj Sibiu-2 Casa superba cu 6 camere si 515 mp teren in zona Piata Cluj Sibiu-3 Casa superba cu 6 camere si 515 mp teren in zona Piata Cluj Sibiu-4 Casa superba cu 6 camere si 515 mp teren in zona Piata Cluj Sibiu-5 Casa superba cu 6 camere si 515 mp teren in zona Piata Cluj Sibiu-6 Casa superba cu 6 camere si 515 mp teren in zona Piata Cluj Sibiu-7 Casa superba cu 6 camere si 515 mp teren in zona Piata Cluj Sibiu-8 Casa superba cu 6 camere si 515 mp teren in zona Piata Cluj Sibiu-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.