Casa singur in curte la cheie mobilata si utilata de vanzare in Sibiu

Acest anunț este inactiv.
145.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 7138

  • Adăugat la: 12:00, 19.11.2019

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Suprafața utilă 187

  • An construcție 2014

  • Vizualizări: 97

Descriere

De vanzare casa compusa din 5 camere decomandate, mobilata si utilata, in Sibiu zona Calea Cisnadiei, pozitionata la aproximativ 800 m distanta fata de cartierul Ciresica, cu o suprafata totala de 230 mp.

Imobilul este compus din P+E+M, construit in anul 2014 din caramida si racordata la utilitati precum apa, canalizare, curent si gaz.

Suprafata utila de 187 mp este inteligent distribuita fiind compusa din camera de zi cu vedere catre curtea din fata casei, 3 camere mari, foarte luminoase, din care dormitorul matrimonial ( 19 mp ) dispune de dressing propriu si acces pe balcon, dormitorul mijlociu ( 13 mp ) dispune de acces pe cel de al doilea balcon. Bucataria este separata cu acces pe terasa acoperita din spatele casei si este compusa din spatiu de gatit 15 mp si loc de luat masa 13 mp.

Mansarda casei este amenajata si poate fi folosita drept spatiu de joaca pentru copii, dormitor pentru musafiri sau spatiu de depozitare.

Parterul si etajul casei sunt deservite de 2 bai cu geam de aerisire, iar dressingul din dormitorul mare are toate utilitatile necesare pentru a putea fi transformat partial sau total in a treia baie mare.

Terenul pe care este dispus imobilul are deschidere de12 metri liniari la strada, are acces auto iar pe lateralul casei poate fi amenajat cu usurinta un port car pentru 2 masini.Valoarea imobilului este de 145000 euro, se poate achizitiona si prin credit ipotecar.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22040

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Casa singur in curte la cheie mobilata si utilata de vanzare in Sibiu-1 Casa singur in curte la cheie mobilata si utilata de vanzare in Sibiu-2 Casa singur in curte la cheie mobilata si utilata de vanzare in Sibiu-3 Casa singur in curte la cheie mobilata si utilata de vanzare in Sibiu-4 Casa singur in curte la cheie mobilata si utilata de vanzare in Sibiu-5 Casa singur in curte la cheie mobilata si utilata de vanzare in Sibiu-6 Casa singur in curte la cheie mobilata si utilata de vanzare in Sibiu-7 Casa singur in curte la cheie mobilata si utilata de vanzare in Sibiu-8 Casa singur in curte la cheie mobilata si utilata de vanzare in Sibiu-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.