Casa singur in curte de vanzare cu 5 camere in zona Centrala

350.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 4878

  • Adăugat la: 10:02, 02.04.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Suprafața utilă 172

  • An construcție 1920

  • Vizualizări: 43

Descriere

Taboo Imobiliare va ofera spre vanzare o casa singur in curte, in Sibiu zona Orasul de Jos, cu 5 camere, 2 bai, garaj de 38 mp, suprafata totala teren 471 mp, pod pe toata suprafata casei cu posibilitate de mansardare, intr-un imobil solid la doar 3 minute de mers de Centrul Istoric, Piata Mare, Piata Mica, pretabil pensiune sau regim hotelier datorita compartimentarii si pozitionarii in zona centrala, construit din caramida in anul 1920.

Locuinta are o suprafata construita de 207 mp din care 172 mp utili si este situata intr-o zona foarte frumoasa si linistita de case si totodata de numeroase puncte de interes public in apropiere de: scoli, gradinite, banci, farmacii, spatii verzi, magazine, centrul orasului si multe altele.

Imobilul are 2 intrari separate si este compartimentata in felul urmator:

- in prima parte a locuintei la intrare este un hol din care in partea stanga se intra intr-un living generos cu geamuri direct la strada, apoi drept in fata baia cu cada, iar in partea stanga 2 camere nedecomandate.

- la a doua intrare se afla bucataria in partea din mijloc, in partea dreapta un dormitor, iar in partea stanga un living si baia cu cabina de dus.

Are numeroase imbunatatiri printre care si 2 centrale termice noi, calorifere din otel, parchet laminat, parchet din lemn masiv, geamuri termopan, usi de lemn la interior, gresie si faianta.Pretul de vanzare al acestei case este de 350.000 euro.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 19970

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Casa singur in curte de vanzare cu 5 camere in zona Centrala-1 Casa singur in curte de vanzare cu 5 camere in zona Centrala-2 Casa singur in curte de vanzare cu 5 camere in zona Centrala-3 Casa singur in curte de vanzare cu 5 camere in zona Centrala-4 Casa singur in curte de vanzare cu 5 camere in zona Centrala-5 Casa singur in curte de vanzare cu 5 camere in zona Centrala-6 Casa singur in curte de vanzare cu 5 camere in zona Centrala-7 Casa singur in curte de vanzare cu 5 camere in zona Centrala-8 Casa singur in curte de vanzare cu 5 camere in zona Centrala-9

350.000 €

Gorun Silviu

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.