Casa singur in curte cu 4 camere de vanzare in Sibiu zona Tineretului

Acest anunț este inactiv.
120.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 8111

  • Adăugat la: 09:22, 14.02.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Suprafața utilă 115

  • An construcție 2019

  • Vizualizări: 60

Descriere

Casa de vanzare cu 4 camere decomandate si curte individuala de 365 mp, in zona Tineretului din Sibiu.

Constructia incepe in anul 2019 si va fi edificata de un constructor cu o vasta experienta in domeniul duplexurilor din Sibiu, folosind de-a lungul timpului materiale de cea mai buna calitate ( caramida Cemacom, usi de termopan si geamuri cu 3 foi si 6 camere, tigla Bramac neagra ).

Zona este extrem de linistita, doar constructii noi pe strada, avand in apropiere statie de autobuz, magazine alimentare, scoala, gradinita.

Fundatia de ciment a imobilului are 1,4 m adancime si a fost conceputa pentru a da siguranta unei constructii solide si durabile in timp a imobilului. Zidurile dintre cele doua imobile sunt duble avand 70 cm, pentru o izolare mai buna atat fonica cat si termica.

Structura camerelor este extrem de avantajoasa avand o suprafata locuibila de 115 mp, impartita astfel: la primul nivel se afla o bucatarie spatioasa de 12 mp, living si dining de 30 mp, baie de servici cu o suprafata de 3.5 mp, hol generos de 6 mp.

La etaj se afla 3 dormitoare, de 17 mp, de 15 mp si unul de 14 mp, dar si o baie de 6 mp, hol 4,5 mp.

De asemenea duplexul beneficiaza de un balcon generos si o terasa exterioara ce ofera accesul in curtea libera.

Duplexul se va preda la stadiul de cheie in exterior si la gri avansat spre alb pe interior (pozele sunt cu caracter informativ).

Pretul de vanzare al acestui imobil este de 120.000 euro negociabil, poate fi achizitionat si prin credit ipotecar. Comision 0% pentru cumparator.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22228

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Casa singur in curte cu 4 camere de vanzare in Sibiu zona Tineretului-1 Casa singur in curte cu 4 camere de vanzare in Sibiu zona Tineretului-2 Casa singur in curte cu 4 camere de vanzare in Sibiu zona Tineretului-3 Casa singur in curte cu 4 camere de vanzare in Sibiu zona Tineretului-4 Casa singur in curte cu 4 camere de vanzare in Sibiu zona Tineretului-5 Casa singur in curte cu 4 camere de vanzare in Sibiu zona Tineretului-6 Casa singur in curte cu 4 camere de vanzare in Sibiu zona Tineretului-7
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.