Casa singur in curte cu 250 mp de teren zona Calea Dumbravii Sibiu

125.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 5076

  • Adăugat la: 10:17, 02.04.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Suprafața utilă 55

  • An construcție 1975

  • Vizualizări: 48

Descriere

Casa de tip duplex cu ziduri separate, singur in curte cu 2 camere mari, bucatarie, baie, o gradina spatioasa si o anexa in zona Calea Dumbravii din Sibiu.

Imobilul solid construit in anul 1975 este conceput ca un parter inalt, structura camerelor fiind foarte avantajoasa. Cele doua dormitoare mari ofera intimitate, intre acestea fiind holul, bucataria si baia ( cu geam de aerisire ). Suprafata utila de 55 mp ofera confort si rafinament, acest imobil fiind pretabil atat pentru locuit, cat si pentru un sediu de birouri sau inchiriat in regim hotelier.

Terenul are o suprafata totala de 250 mp si are posibilitatea in viitor de a avea deschidere si la a doua strada, zona avantajoasa din spatele imobilului dezvoltandu-se. Gradina din spatele casei este primitoare, iar anexa din spate reprezinta un loc pentru depozitare foarte util.

Imbunatatirile imobilului constau in centrala termica Bosch, caloriferele de otel, parchetul laminat, geamurile, usile din lemn, gresia, faianta si tigla de tip solzi sunt clasice.

Zona ofera foarte multe avantaje pentru orice fel de destinatie i s-ar da casei, accesul in centru fiind facil, iar punctele de interes aproape.

Pretul acestui imobil este de 125.000 euro negociabil.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 18568

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Casa singur in curte cu 250 mp de teren zona Calea Dumbravii Sibiu-1 Casa singur in curte cu 250 mp de teren zona Calea Dumbravii Sibiu-2 Casa singur in curte cu 250 mp de teren zona Calea Dumbravii Sibiu-3 Casa singur in curte cu 250 mp de teren zona Calea Dumbravii Sibiu-4 Casa singur in curte cu 250 mp de teren zona Calea Dumbravii Sibiu-5 Casa singur in curte cu 250 mp de teren zona Calea Dumbravii Sibiu-6 Casa singur in curte cu 250 mp de teren zona Calea Dumbravii Sibiu-7 Casa singur in curte cu 250 mp de teren zona Calea Dumbravii Sibiu-8 Casa singur in curte cu 250 mp de teren zona Calea Dumbravii Sibiu-9

125.000 €

Calin Razvan

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.