Casa saseasca de vanzare in centrul Municipiului Sebes judetul Alba

Acest anunț este inactiv.
145.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 5230

  • Adăugat la: 10:28, 30.04.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Suprafața utilă 238

  • An construcție 1915

  • Vizualizări: 93

Descriere

Agentia imobiliara Taboo va oferta in exclusivitate de vanzare casa individuala, saseasca situata in centrul Municipiului Sebes.

Imobilul construit temeinic in anul 1915 a fost imbunatatit constant prin renovari de bun gust, are o structura a camerelor avantajoasa, suprafata locuibila de 238 mp fiind inteligent distribuita.

La strada avem 3 dormitoare cu suprafete generoase, cu geamuri duble de lemn si rulouri.

Sufrageria cu o suprafata de 20 mp si biroul completeaza utilitatea acestui imobil.

Conceputa pe un singur nivel, casa aceasta reprezinta caminul ideal pentru o familie, oferind intimitate si optiuni de adaptare pretentiilor cumparatorilor.

Camerele sunt mari, luminoase, imbunatatirile casei constau in centrala termica pe gaz suplimentata de 4 sobe de teracota, geamuri duble si usi de lemn, gresie si faianta, parchet lemn.

In incinta proprietatii se afla un garaj pentru 2 masini de 35 mp si 3 spatii pentru depozitare in supafata totala de 600 mp ( foste unitati de productie ), care se pot usor transforma in garaje.

La subsolul cladirii se afla 2 pivnite mari cu bolta si camera tehnica.

Suprafata totala a terenului este de 1450 mp, deschiderea de 32 metri liniari permitand un acces auto lejer catre curtea interioara ( pavata ) si gradina din spate.

Pretul acestei frumoase proprietati este 145.000 euro.

COMISION 0% de la cumparator!

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 15847

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Casa saseasca de vanzare in centrul Municipiului Sebes judetul Alba-1 Casa saseasca de vanzare in centrul Municipiului Sebes judetul Alba-2 Casa saseasca de vanzare in centrul Municipiului Sebes judetul Alba-3 Casa saseasca de vanzare in centrul Municipiului Sebes judetul Alba-4 Casa saseasca de vanzare in centrul Municipiului Sebes judetul Alba-5 Casa saseasca de vanzare in centrul Municipiului Sebes judetul Alba-6 Casa saseasca de vanzare in centrul Municipiului Sebes judetul Alba-7 Casa saseasca de vanzare in centrul Municipiului Sebes judetul Alba-8 Casa saseasca de vanzare in centrul Municipiului Sebes judetul Alba-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.