Casa moderna 469 mp de vanzare in zona Centrala din Sibiu

524.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 4852

  • Adăugat la: 10:00, 02.04.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Suprafața utilă 385

  • An construcție 2007

  • Vizualizări: 40

Descriere

Casa moderna construita in anul 2007, singur in curte, cu o suprafata totala de 468,7 mp pretabila locuinta, sediu pentru firma sau pensiune de vanzare in zona Centrala din Sibiu.

Locuinta se afla intr-o zona foarte bine cotata pe piata imobiliara avand in apropiere numeroase puncte de interes social, precum: Hotelul Ramada, Hotelul Ibis, Scoala Regina Maria, cabinete medicale, birouri notariale, statie de taxi, mijloace de transport in comun, magazine, se afla la o distanta de 3 minute de mers pe jos de Bulevardul Nicolae Balcescu.

Imobilul solid este construit pe un teren de 469 cu deschidere de 18.5 m, constructia la sol avand amprenta de 160 mp, suprafata utila 385 mp, iar curtea libera de 309 mp, o curte intima si foarte frumos amenajata.Regimul de inaltime al casei moderne este:

- Demisol luminos cu incalzire in pardoseala, format din:

*camera

*bucatarie

*hol

*baie cu cada si geam de aerisire

*wc de serviciu

*pivnita uscata cu aerisire

*spatiu pentru cele 2 centrale termice

*spatiu foarte generos cu intrare separata format din camera, baie si wc serviciu.-Parter inalt cu incalzire in pardoseala, obloane actionate electric format din:

*hol mare la intrare cu dressing

*living foarte spatios si luminos cu dining, dotat cu semineu pe lemne si iesire pe terasa

*dormitor birou dotat cu dressing si clima, baie proprie cu cada si geam de aerisire

*bucatarie moderna dotata cu electrocasnice

*camara

*wc serviciu

*camara

*terasa exerioara-Mansarda este compartimentata astfel:

*4 dormitoare spatioase, fiecare beneficiind de aer conditionat si dressing

*3 bai cu geam de aerisire

*2 balcoane-Pod inalt cu posibilitate de amenajare.Imobilul se afla intr-o stare excelenta, beneficiaza de numeroase imbunatatiri, ca de exemplu: materiale de cea mai buna calitate, incalzire in pardoseala la demisol si parter, la mansarda incalzire prin calorifere din aluminiu, parchet, gresie, faianta, ferestre din tamplarie pvc si lemn, supraveghere video, izolatie exterioara, panouri fotogenice, curte intima, grill, copertina pentru masina.

Pretul de vanzare al casei moderne este de 524.000 euro negociabil, poate fi achizitionata si prin Credit Bancar, fiind lipsita de sarcini.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 20097

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Casa moderna 469 mp de vanzare in zona Centrala din Sibiu-1 Casa moderna 469 mp de vanzare in zona Centrala din Sibiu-2 Casa moderna 469 mp de vanzare in zona Centrala din Sibiu-3 Casa moderna 469 mp de vanzare in zona Centrala din Sibiu-4 Casa moderna 469 mp de vanzare in zona Centrala din Sibiu-5 Casa moderna 469 mp de vanzare in zona Centrala din Sibiu-6 Casa moderna 469 mp de vanzare in zona Centrala din Sibiu-7 Casa moderna 469 mp de vanzare in zona Centrala din Sibiu-8 Casa moderna 469 mp de vanzare in zona Centrala din Sibiu-9

524.000 €

Chitic Tudor

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.