Casa langa padure Pipera - Tunari - Otopeni

59.900 €

Detalii

  • ID Anunț: # 226

  • Adăugat la: 17:49, 25.03.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată Nemobilata / neutilata

  • Suprafața utilă 90

  • An construcție 2018

  • Vizualizări: 180

Descriere

Schimba balconul cu gradina !! Ultima casa disponibila compartimentata astfel la pretul de 59900 de euro, pentru predarea la gri. SUPEROFERTA PENTRU PLATA CASH !! Casele Carina Residence sunt pregatite pentru dumneavoastra. La adapostul padurii, locuintele noastre sunt perfecte pentru o familie sau o pereche de tineri indragostiti. Ofera liniste si siguranta pentru copii si intimitate pentru tineri. In plus, cu soția sau prietena la braț si cu cel mic pe umeri vă puteți bucura de liniștea din pădurea situată la nici 10 metri distanță. Iar dacă nu vreți să iesiti la plimbare, este suficient să deschideți fereastră și să auziti cântecul păsărilor. Aici, nu veți auzi sirenele ambulanțelor sau frânele mașinilor. Casele tip duplex Carina Residence sunt bine compartimentate, dispun de locuri de parcare și sunt împrejmuite pentru a oferi siguranță copilului dumneavoastră, care se poate juca în fața casei, pe spațiul verde de care dispune fiecare locuință. Vă așteptăm să vedeți casele pentru a vă convinge că sunt ceea ce căutați!
Locuintele se vand direct de la dezvoltator. La parter gasim living, bucatarie inchisa si baie de serviciu, la etaj accesul se face pe scara interioara din beton iar aici gasim 2 dormitoare, hol si 2 bai ( 1 baie fiind matrimoniala ).
Imobilul dispune de pod care poate fi folosit ca spatiu de depozitare sau camera de relaxare, datorita faptului ca are o inaltime de 2m.
Suprafetele de care dispune imobilul sunt urmatoarele:
-Suprafata desfasurata imobil : 115 mp
-suprafata teren : 145 mp
-suprafata parcaje : 25 mp
- suprafata alei pietonale: 17 mp
Imobilul dispune de racordari individuale la gaz, curent, apa, fosa septica proprie, geamuri termopan cu 5 camere.
In incinta complexului gasim vile cu suprafete cuprinse intre 105 mp si 114 mp, cu preturi cuprinse intre 74.900 si 79.900 euro. Ansamblu este imprejmuit de gard iar acces au doar rezidentii.. Si, cel mai important, linistea si aerul curat sunt incluse in pret.
IMOBILELE SUNT INTABULATE, ACTE LA ZI!!!

Casa langa padure Pipera - Tunari - Otopeni-1 Casa langa padure Pipera - Tunari - Otopeni-2 Casa langa padure Pipera - Tunari - Otopeni-3 Casa langa padure Pipera - Tunari - Otopeni-4 Casa langa padure Pipera - Tunari - Otopeni-5 Casa langa padure Pipera - Tunari - Otopeni-6 Casa langa padure Pipera - Tunari - Otopeni-7 Casa langa padure Pipera - Tunari - Otopeni-8 Casa langa padure Pipera - Tunari - Otopeni-9 Casa langa padure Pipera - Tunari - Otopeni-10

59.900 €

MUNTEAN ALIN

Pe site din 2019

TUNARI, județ ILFOV
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.