Casa la cheie de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei

Acest anunț este inactiv.
73.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 8459

  • Adăugat la: 14:12, 08.05.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Suprafața utilă 90

  • An construcție 2018

  • Vizualizări: 78

Descriere

Casa de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei, compusa din 4 camere decomandate si 110 mp totali, ce face parte dintr-un complex de 4 case insiruite cu regim de inaltime compus din Parter + 1 Etaj + Pod ce dispun de gradini proprii si locuri individuale de parcare.

Dispune de o compartimentare foarte bine gandita pe cele doua nivele: parterul este compus din living cu bucatarie open-space ( bucataria se poate separa cu usurinta de living ) in suprafata de 38 mp din care se iese in curtea de 16 mp pozitionata in spatele imobilului, o baie in suprafata de 3.4 mp si un hol in care se poate amenaja un spatiu pentru pantofar si cuier.

Accesul catre etaj se face pe o scara din beton armat, aici se afla un hol, 3 camere decomandate ( 9 mp, 11 mp si respectiv 16 mp ) si o baie cu suprafata de 4.5 mp, iar accesul catre pod se face prin intermediul unei scari rabatabile.

Imobilul este amplasat intr-o zona linistita, pe o strada exclusiv de constructii noi de tip case si vile cu un regim scazut de inaltime P+1, traficul foarte scazut fata de zonele aglomerate din Sibiu.

Casa este la stadiul de cheie si cuprinde usa metalica de acces, usi de lemn la interior, tamplarie PVC cu geam termopan, centrala termica cu calorifere de otel, gresie, faianta, parchet laminat in camere si bucatarie, prize si intrerupatoare, mobilier de living si bucatarie.

Valoarea locuintei este de 73000 euro, se poate achizitiona si prin credit ipotecar.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22313

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Casa la cheie de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei-1 Casa la cheie de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei-2 Casa la cheie de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei-3 Casa la cheie de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei-4 Casa la cheie de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei-5 Casa la cheie de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei-6 Casa la cheie de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei-7 Casa la cheie de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei-8 Casa la cheie de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.