Casa la cheie 537 euro mp util de vanzare pe Calea Gusteritei in Sibiu

Acest anunț este inactiv.
99.900 €

Detalii

  • ID Anunț: # 5337

  • Adăugat la: 10:36, 28.11.2019

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Suprafața utilă 186

  • An construcție 2008

  • Vizualizări: 55

Descriere

Vila la cheie cu 6 camere decomandate, 2 balcoane si curte proprie de vanzare, la 6 minute de Piata Mare din Sibiu.

Imobilul este construit din P+E+M si are o suprafata utila de 186 mp, cu o curte libera de aproximativ de 150 mp.

Vila este localizata intr-un cartier rezindential linistit, detine o panoramica impresionanta cu Muntii Fagaras, iar accesul se face doar pe baza de telecomanda.

Imobilul este compartimentat astfel: un living foarte spatios cu bucatarie open-space, baie de serviciu, spatiu depozitare, scara interioara ce face legatura cu etajul superior, unde sunt 3 dormitoare generoase, 2 balcoane, dressing, baie cu cada si geam de aerisire, iar la mansarda sunt 2 dormitoare foarte spatioase si luminoase si baie.

Locuinta detine imbunatatiri precum: gresie si faianta in bai, izolatie exterioara, geamuri termopan de cea mai buna calitate, centrala proprie Baxi cu calorifere din otel, 2 locuri de parcare in curte, loc de joaca pentru copii.

Pretul de vanzare al vilei de tip duplex este de 99900 euro, si poate fi achizitionat prin Credit Ipotecar, fiind intabulat.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 12534

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Casa la cheie 537 euro mp util de vanzare pe Calea Gusteritei in Sibiu-1 Casa la cheie 537 euro mp util de vanzare pe Calea Gusteritei in Sibiu-2 Casa la cheie 537 euro mp util de vanzare pe Calea Gusteritei in Sibiu-3 Casa la cheie 537 euro mp util de vanzare pe Calea Gusteritei in Sibiu-4 Casa la cheie 537 euro mp util de vanzare pe Calea Gusteritei in Sibiu-5 Casa la cheie 537 euro mp util de vanzare pe Calea Gusteritei in Sibiu-6 Casa la cheie 537 euro mp util de vanzare pe Calea Gusteritei in Sibiu-7 Casa la cheie 537 euro mp util de vanzare pe Calea Gusteritei in Sibiu-8 Casa la cheie 537 euro mp util de vanzare pe Calea Gusteritei in Sibiu-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.