Casa individuala de vanzare in Sibiu teren 560 mp si COMISION ZERO

288.900 €

Detalii

  • ID Anunț: # 63410

  • Adăugat la: 15:48, 10.06.2021

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată Complet

  • Suprafața utilă 187

  • An construcție 2018

  • Vizualizări: 63

Descriere

O vei iubi fii gata sa o cumperi…..

Imediat ce am patruns in curte suntem intampinati de un spatiu destinat parcarii unei masini, dupa care urmeaza o `oaza` de verdeata, cu un gazon impecabil incat ai impresia ca este desenat, cu pomi fructiferi, bolta cu vita de vie si trandafiri tip pomisori. Pe partea dreapta avem o superba terasa care este `echipata` cu un grill, soba, cuptor, aragaz, chiuveta, un spatiu perfect in jurul caruia sa va strangeti cu familia si prietenii, copiii vor avea unde sa alerge in voie, iar daca aveti si un animal de companie, el va fi cel mai fericit. In spatele curtii se afla un spatiu pentru depozitare de 18 mp ( atat de necesar si util la o casa ).
Dupa ce am intrat in casa suntem intampinati de un hol, in partea dreapta avem o camera pentru oaspeti, livingul de 30 mp, grup sanitar si dormitorul matrimonial care are dressing si grup sanitar separat.
Coboram scarile si ajungem la demisol unde se afla bucataria complet mobilata si utilata ( plita gaz, cuptor electric, hota, masina de spalat vase ), zona dining, camara, grupul sanitar si o camera tehnica de 30 mp unde avem centrala termica ( cu boiler de 150 litri incorporat ), masina de spalat rufe si uscator.
Finisaje, un capitol la care aceasta casa exceleaza, de la parchet din lemn masiv in camere si hol, la gresia si faianta din bai ( unde avem incalzire in pardoseala, coloana dus cu termostat, baterie lavoar KRONER ). Avem ferestre mari ce lasa lumina vie a soarelui sa patrunda din abundenta in fiecare coltisor al casei.
Iar cand lumina este prea multa, jaluzelele exterioare actionate electric, aduc intimitate si racoare in casa. Usa de la intrare este din PVC cu geam termopan, iar usile si scarile de la interior sunt din lemn masiv de esenta tare ( stejar ), geam termopan cu 3 foi de sticla.
Proprietarii au optat pentru incalzire in pardoseala in toate cele 3 bai si in bucatarie, in restul casei incalzirea se face prin calorifere cu circuit individual pentru fiecare etaj si calorifer in parte ( temperatura poate fi reglata atat de pe telefon cat si din display, exista sistem separat pe fiecare etaj in parte ).
Casa are sistem de drenaj, este izolata cu polistiren extrudat la demisol si polistiren expandat ( 10 mm ) la parter, iar podul poate fi mansardat.

Casa are o amprenta de 177 mp si 187 mp utili, compusa din 2 dormitoare, 3 bai, bucatarie mobilata si complet utilata, terasa de 75 mp, o magazie de 18 mp pentru depozitare, apoi, avem 560 mp de teren, dintre care 383 mp curte libera.

In jur sunt case extrem de frumoase si locuite de oameni de foarte buna calitate. O zona in care merita sa te muti.
Asadar, daca esti in cautarea casei ideale pentru tine si familia ta fii convins ca ai facut cea mai buna alegere si te astept sa vii la vizionare.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P13159 si contactati agentul de vanzari Cristina Valean la numarul de telefon 0748.628.428 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.

Casa individuala de vanzare in Sibiu teren 560 mp si COMISION ZERO-1 Casa individuala de vanzare in Sibiu teren 560 mp si COMISION ZERO-2 Casa individuala de vanzare in Sibiu teren 560 mp si COMISION ZERO-3 Casa individuala de vanzare in Sibiu teren 560 mp si COMISION ZERO-4 Casa individuala de vanzare in Sibiu teren 560 mp si COMISION ZERO-5 Casa individuala de vanzare in Sibiu teren 560 mp si COMISION ZERO-6 Casa individuala de vanzare in Sibiu teren 560 mp si COMISION ZERO-7 Casa individuala de vanzare in Sibiu teren 560 mp si COMISION ZERO-8 Casa individuala de vanzare in Sibiu teren 560 mp si COMISION ZERO-9 Casa individuala de vanzare in Sibiu teren 560 mp si COMISION ZERO-10 Casa individuala de vanzare in Sibiu teren 560 mp si COMISION ZERO-11 Casa individuala de vanzare in Sibiu teren 560 mp si COMISION ZERO-12 Casa individuala de vanzare in Sibiu teren 560 mp si COMISION ZERO-13 Casa individuala de vanzare in Sibiu teren 560 mp si COMISION ZERO-14 Casa individuala de vanzare in Sibiu teren 560 mp si COMISION ZERO-15 Casa individuala de vanzare in Sibiu teren 560 mp si COMISION ZERO-16 Casa individuala de vanzare in Sibiu teren 560 mp si COMISION ZERO-17 Casa individuala de vanzare in Sibiu teren 560 mp si COMISION ZERO-18 Casa individuala de vanzare in Sibiu teren 560 mp si COMISION ZERO-19 Casa individuala de vanzare in Sibiu teren 560 mp si COMISION ZERO-20 Casa individuala de vanzare in Sibiu teren 560 mp si COMISION ZERO-21 Casa individuala de vanzare in Sibiu teren 560 mp si COMISION ZERO-22 Casa individuala de vanzare in Sibiu teren 560 mp si COMISION ZERO-23

288.900 €

Cristina Valean

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:
Raportează

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.