Casa individuala de vanzare cu 3 camere in Sibiu zona Lazaret

Acest anunț este inactiv.
120.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 5872

  • Adăugat la: 11:03, 31.10.2019

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Suprafața utilă 126

  • An construcție 1982

  • Vizualizări: 124

Descriere

Casa individuala cu 3 camere si 106 mp teren, de vanzare in Sibiu zona Lazaret, construita din caramida in anul 1982, renovata complet in anul 2014, avand o suprafata utila de 126 mp ( cu tot cu garaj ), cu pivnita de 16 mp, deschidere la strada de 13 metri liniari, carport cu deschidere din telecomanda, curte pavata si gratar, iar la exterior izolatie termica si fonica, acoperis din tigla, instalatie electrica schimbata.

Locuinta dispune de cele mai mari avantaje posibile ale unei case, precum: faptul ca este individuala, deschidere generoasa, curte, este complet amenajata si renovata, pivnita, carport, zona de case cu intimitate.

Ca si compartimentare regasim livingul, 2 dormitoare, 2 bucatarii, 2 bai ( ambele au geam de aerisire ), hol la intrare, camara, acces separat la pivnita si pod.

Casa este situata intr-o zona cu acces facil si imediat spre toate punctele de interes public, mutare imediata fara nici o investitie.

Pretul de vanzare al acestei case este de 120.000 euro negociabil putand fi achizitionata doar prin plata cash.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 21924

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Casa individuala de vanzare cu 3 camere in Sibiu zona Lazaret-1 Casa individuala de vanzare cu 3 camere in Sibiu zona Lazaret-2 Casa individuala de vanzare cu 3 camere in Sibiu zona Lazaret-3 Casa individuala de vanzare cu 3 camere in Sibiu zona Lazaret-4 Casa individuala de vanzare cu 3 camere in Sibiu zona Lazaret-5 Casa individuala de vanzare cu 3 camere in Sibiu zona Lazaret-6 Casa individuala de vanzare cu 3 camere in Sibiu zona Lazaret-7 Casa individuala de vanzare cu 3 camere in Sibiu zona Lazaret-8 Casa individuala de vanzare cu 3 camere in Sibiu zona Lazaret-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.