Casa individuala de vanzare 932 mp teren garaj si terasa in Piata Cluj

Acest anunț este inactiv.
180.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 9400

  • Adăugat la: 10:50, 20.03.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Suprafața utilă 110

  • An construcție 1965

  • Vizualizări: 39

Descriere

Casa individuala de vanzare cu 3 camere complet mobilate si utilate, cu o suprafata totala de 132 mp si curte libera de 822 mp, situata in zona Piata Cluj din Sibiu.

Imobilul se afla pe o strada asfaltata si ferita de agitatia cotidiana, oferind intimitate si liniste, dar in acelasi timp foarte aproape de punctele de interes comun.

Locuinta este formata din camera de zi, 2 holuri bucatarie cu iesire pe terasa, 2 dormitore, baie, camara si pivnita. Orientarea este spre rasarit, are o deschidere la strada de 22 metri liniari ce sporeste valoarea imobiliara, accesul auto fiind facil spre garajul foarte generos de 41 mp. Locuinta a fost renovata in anul 2015 si a inclus urmatoarele: termopane Qfort cu 3 camere, izolatie din polistiren cu latimea de 10 cm la exterior cu densitate EPS 80, baia a fost renovata complet in 2018.

Partea din fata a curtii este betonata, iar gradina din spatele garajului reprezinta un loc ideal de relaxare. Casa are un regim de inaltime P+Pod avand o suprafata utila de 110 mp.

Casa dispune de numeroase imbunatatiri cum ar fi: centrala termica, calorifere din otel, parchet laminat si din lemn masiv, gresie, faianta, izolatie termica si fonica la exterior, geam termopan.

Zona din care face parte aceasta casa este una foarte buna avand in imediata apropiere: scoli, gradinite, magazine, farmacii, cabinete medicale, institutii bancare, mijloace de transport in comun precum si cele in regim de taxi.Pretul de vanzare al acestei case este de 180.000 euro.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22600

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Casa individuala de vanzare 932 mp teren garaj si terasa in Piata Cluj-1 Casa individuala de vanzare 932 mp teren garaj si terasa in Piata Cluj-2 Casa individuala de vanzare 932 mp teren garaj si terasa in Piata Cluj-3 Casa individuala de vanzare 932 mp teren garaj si terasa in Piata Cluj-4 Casa individuala de vanzare 932 mp teren garaj si terasa in Piata Cluj-5 Casa individuala de vanzare 932 mp teren garaj si terasa in Piata Cluj-6 Casa individuala de vanzare 932 mp teren garaj si terasa in Piata Cluj-7 Casa individuala de vanzare 932 mp teren garaj si terasa in Piata Cluj-8 Casa individuala de vanzare 932 mp teren garaj si terasa in Piata Cluj-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.