Casa individuala 5 camere teren 450 mp de vanzare in Parcul Sub Arini

459.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 22736

  • Adăugat la: 09:03, 02.07.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Suprafața utilă 280

  • An construcție 2005

  • Vizualizări: 60

Descriere

Vila cu 5 camere decomandate cu o suprafata totala de 336 mp si teren de 450 mp, cu deschidere de 49 metri liniari la 2 strazi, de vanzare in cea mai bine cotata zona de pe piata imobiliara si anume Parcul Sub Arini din Sibiu.

Aceasta este construita in anul 2005, orientarea cardinala este E-V, este retrasa 11 metri de la strada si foarte eficient compartimentata cu regim de inaltime P+1+M.

Parterul este format din:

-living 70 mp cu iesire pe terasa exterioara de 25 mp

-bucatarie foarte generoasa cu o camara, de 30 mp

-baie

Accesul la etaj se face pe o scara interioara foarte moderna pe structura din lemn masiv unde sunt:

-3 dormitoare generoase

-baie cu cada si geam de aerisire

-terasa foarte generoasa pretabila pentru relaxare, cu vedere superba.

Mansarda este formata dintr-un spatiu open-space finisat care se poate compartimenta cu usurinta in 2-3 camere si o baie.

Curtea interioara este in totalitate placata cu dale decorative, zona in care se pot parca cu usurinta doua autoturisme, iar partea laterala este amenajata pentru relaxare cu gazon si zona pentru gratar.

Vila detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai linistit cum ar fi porti cu deschidere automatizata din telecomanda, sistem de alarma perimetrala, senzori incendiu, izolatie termica si fonica exterioara, acoperis cu tigla, curte interioara frumos amenajata, gresie, faianta, scarile de intrare placate cu marmura, geamuri, parchet din stejar, mobilier din lemn masiv, usi de interior din lemn masiv cu sticla decorativa, centrala termica proprie si calorifere de otel, contorizari separate la utilitati.

Pretul de vanzare al vilei moderne este de 459.000 euro, se accepta si credit bancar fiind lipsita de sarcini.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22968

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Casa individuala 5 camere teren 450 mp de vanzare in Parcul Sub Arini-1 Casa individuala 5 camere teren 450 mp de vanzare in Parcul Sub Arini-2 Casa individuala 5 camere teren 450 mp de vanzare in Parcul Sub Arini-3 Casa individuala 5 camere teren 450 mp de vanzare in Parcul Sub Arini-4 Casa individuala 5 camere teren 450 mp de vanzare in Parcul Sub Arini-5 Casa individuala 5 camere teren 450 mp de vanzare in Parcul Sub Arini-6

459.000 €

Chitic Tudor

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.