Casa individuala 480 mp pretabila afacere sau locuinta zona Centrala

600.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 4890

  • Adăugat la: 10:03, 02.04.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Suprafața utilă 400

  • An construcție 1930

  • Vizualizări: 52

Descriere

Casa singur in curte cu o suprafata totala de 480 mp, pod de 162 mp cu posibilitate de mansardare, garaj si teren de 327 mp in cea mai buna zona de pe piata imobiliara din Sibiu.

Imobilul se afla intr-o stare buna, a fost reconditionat integral in interior, s-a schimbat instalatia electrica, canalizarea, aducandu-se numeroase imbunatatiri.

Este pretabil pentru diverse activitati de afacere, precum: pensiune, clinica medicala, regim hotelier, cabinete avocatura, birouri, locuinta. Are posibilitate de recompartimentare in functie de cerintele dumneavoastra si este structurat astfel:

-Demisol cu o suprafata de 162 mp format dintr-un apartament cu 3 camere, hol, 2 bai si bucatarie, beneficiaza de incalzire in pardoseala.

-Parterul beneficiaza de semineu, parchet din lemn masiv si este compartimentat astfel: un apartament cu 2 camere, baie si bucatarie, o garsoniera confort 1 cu intrare separata.

-Etajul este format dintr-un apartament cu 4 camere, bucatarie, terasa, balcon, 2 bai, detine semineu pe lemne, parchet din lemn masiv, este recent zugravit, arata foarte bine.

-Pod de 162 mp cu posibilitate de mansardare.

-Curte libera cu acces auto si garaj.

Imobilul se afla intr-o zona foarte buna, o zona preponderenta de case, avand in apropiere numeroase puncte de interes social, ca de exemplu: clinica medicala, Hotelul Ibis, Hotelul Ramada, banci, farmacii, scoala, magazinul Dumbrava, la doar 2 minute mers pe jos de Bulevardul Nicolae Balcescu.

Pretul de vanzare al casei singur in curte este de 600.000 euro, negociabil, se poate achizitiona prin credit bancar fiind lipsita de sarcini.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 19906

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Casa individuala 480 mp pretabila afacere sau locuinta zona Centrala-1 Casa individuala 480 mp pretabila afacere sau locuinta zona Centrala-2 Casa individuala 480 mp pretabila afacere sau locuinta zona Centrala-3 Casa individuala 480 mp pretabila afacere sau locuinta zona Centrala-4 Casa individuala 480 mp pretabila afacere sau locuinta zona Centrala-5 Casa individuala 480 mp pretabila afacere sau locuinta zona Centrala-6 Casa individuala 480 mp pretabila afacere sau locuinta zona Centrala-7 Casa individuala 480 mp pretabila afacere sau locuinta zona Centrala-8 Casa individuala 480 mp pretabila afacere sau locuinta zona Centrala-9

600.000 €

Chitic Tudor

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.