Casa in zona turistica Dragoslavele. Comision 0%

54.900 €

Detalii

  • ID Anunț: # 69333

  • Adăugat la: 11:05, 01.12.2021

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată Partial

  • Suprafața utilă 85

  • An construcție 2001

  • Vizualizări: 41

Descriere

Una dintre cele mai frumoase destinatii turistice din judetul Arges este localitatea Dragoslavele, traversata de DN73, drum ce leaga Brasovul de Câmpulung Muscel.
Comuna Dragoslavele este situata la poalele muntilor Leaota, pe malurile Dâmboviței, la 73 de km de Pitesti si 20 km de Câmpulung Muscel.
Plecând de la descrierea acestei zone vreau acum sa va prezint si ce ar putea însemna o casa de vacanta, o pensiune sau chiar domiciliu stabil pentru dumneavoastră: situata la stada principala, inconjurata de o livada bogata de meri si pomi fructiferi aceasta proprietate o sa te faca sa te indragostesti de ea de la prima vedere. Compartimentata astfel: - Parter: bucatarie, 2 holuri, living, dormitor, 2 locuri de depozitare, baie si terasa; - Etaj : 2 holuri mari si luminoase, 2 dormitoare si baie. Incalzirea se face prin centrala pe lemne si prin sobe de tracota in anumite camere. Proprietatea detine garaj, terasa si gratar. Scoli, dispensar, magazine se afla in proximitate, aproximativ 200m. Ca si obiective turistice in zona amintim aici: Mauseloul Mateias, Manasirea Namaiesti, cheile si pesterea Dambovicioarei, si nu mai vorbim de numeroasele trasee care se pot face pe culmile muntilor Leaota, Iezer si Piatra Craiului.
Daca v-am atras atentia cu acesta minunata proprietate, va si invit sa o vizionam impreuna! Desigur cu Zero Comision pentru cumparator si cu ajutor din partea noastra pentru accesarea unui credit ipotecar.

Casa in zona turistica Dragoslavele. Comision 0%-1 Casa in zona turistica Dragoslavele. Comision 0%-2 Casa in zona turistica Dragoslavele. Comision 0%-3 Casa in zona turistica Dragoslavele. Comision 0%-4 Casa in zona turistica Dragoslavele. Comision 0%-5 Casa in zona turistica Dragoslavele. Comision 0%-6 Casa in zona turistica Dragoslavele. Comision 0%-7 Casa in zona turistica Dragoslavele. Comision 0%-8 Casa in zona turistica Dragoslavele. Comision 0%-9 Casa in zona turistica Dragoslavele. Comision 0%-10 Casa in zona turistica Dragoslavele. Comision 0%-11 Casa in zona turistica Dragoslavele. Comision 0%-12 Casa in zona turistica Dragoslavele. Comision 0%-13 Casa in zona turistica Dragoslavele. Comision 0%-14 Casa in zona turistica Dragoslavele. Comision 0%-15 Casa in zona turistica Dragoslavele. Comision 0%-16

54.900 €

Georgiana TOMESCU

Pe site din 2021

DRAGOSLAVELE, jud. Arges
Contact:
Raportează

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.