Casa exceptionala cu 6 camere si 600 mp teren zona Turnisor din Sibiu

Acest anunț este inactiv.
308.800 €

Detalii

  • ID Anunț: # 5291

  • Adăugat la: 10:33, 30.04.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Suprafața utilă 230

  • An construcție 2008

  • Vizualizări: 70

Descriere

Casa P+E constructie noua singur in curte cu 6 camere si 600 mp de teren in frumoasa zona rezidentiala Turnisor din Sibiu. Imobilul solid construit in anul 2008 a fost conceput sa satisfaca pretentiile unei familii rafinate. Calitatea superioara a materialelor folosite in construirea imobilului, finisajele cu o cromatica placuta precum si dotarile de lux creaza o energie pozitiva.

Suprafata de 230 mp utili este inteligent distribuita, parterul avand rolul de a fi util si primitor activitatilor zilnice, iar etajul, prin decomandarea celor 3 dormitoare mari si a camerei de joaca, are rolul de a oferi linistea si intimitatea mult dorite.

La parter, in continuarea antreului, livingul de aproximativ 60 mp este mobilat cu bun gust si are iesire spre gradina. Biroul este spatios si util, iar bucataria este mobilata si utilata modern. Baia cu geam de aerisire este mobilata si are cabina de dus, aceasta fiind dotata cu gresie si faianta de buna calitate. De asemenea, e remarcabil faptul ca din garajul de 25 mp se poate intra direct in casa, langa acest spatiu fiind si camera tehnica unde este gazduita centrala.

Casa scarilor ( lemn masiv de stejar ) ne conduce spre cele trei dormitoare mari si luminoase. Camerele de aici au fost personalizate, cromatica aleasa si mobilierul de inalta calitate fiind elemente care creaza un spatiu ideal pentru odihna. Doua dintre dormitoare sunt completate de balcoane mari, privelistea de aici fiind frumoasa. Dressingul imbina utilul cu placutul, este spatios si aspectuos. Baia de la acest nivel este mai mare, cu cada pe colt si un mobilier generos.

Imbunatatirile casei constau in izolatia termica exterioara cu polistiren de 5 cm, centrala termica insotita de calorifere de aluminiu, parchet de salcam, parchet de cires, instalatii noi de curent, gaz si apa-canal, gresie si faianta, instalatie de aer conditionat, tigla Tondach.

Gradina este un loc ideal pentru relaxare, terasa de aici, gazonul ingrijit, locul de joaca pentru copii si gratarul fiind elemente care sporesc confortul.

Zona in care este amplasat imobilul este linistita, strada este asfaltata si se afla in apropierea tuturor punctelor de interes.

Pretul acestui imobil este 308.800 euro mobilat si utilat de lux.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 14229

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Casa exceptionala cu 6 camere si 600 mp teren zona Turnisor din Sibiu-1 Casa exceptionala cu 6 camere si 600 mp teren zona Turnisor din Sibiu-2 Casa exceptionala cu 6 camere si 600 mp teren zona Turnisor din Sibiu-3 Casa exceptionala cu 6 camere si 600 mp teren zona Turnisor din Sibiu-4 Casa exceptionala cu 6 camere si 600 mp teren zona Turnisor din Sibiu-5 Casa exceptionala cu 6 camere si 600 mp teren zona Turnisor din Sibiu-6 Casa exceptionala cu 6 camere si 600 mp teren zona Turnisor din Sibiu-7 Casa exceptionala cu 6 camere si 600 mp teren zona Turnisor din Sibiu-8 Casa exceptionala cu 6 camere si 600 mp teren zona Turnisor din Sibiu-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.