Casa de vanzare cu 6 camere singur in curte in Turnisor

Acest anunț este inactiv.
347.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 5316

  • Adăugat la: 10:34, 17.10.2019

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Suprafața utilă 405

  • An construcție 2012

  • Vizualizări: 63

Descriere

Casa unicat de vanzare cu 6 camere singur in curte in cartierul Turnisor din Sibiu, intr-o constructie edificata in anul 2012, cu o suprafata utila de 405 mp + mansarda si o curte libera de aproximativ 1300 mp.

Casa este compusa din parter, etaj si mansarda, avand 3 dormitoare, 1 bucatarie, 1 dining, 3 balcoane, 3 bai, 1 dressing, 1 terasa si 1 garaj de 50 mp.

Ca imbunatatiri locuinta dispune de centrala termica proprie, parchet din lemn masiv si de calitate, usi interioare din lemn de cea mai buna calitate, gresie, faianta, marmura, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, scara interioara din lemn masiv, calorifere din otel.

Casa se afla intr-o zona linistita a orasului, fiind ferita de traficul intens, oferind un loc spectaculos, atat din punct de vedere al peisajului, cat si a zonei in care este amplasata casa.

Pretul de vanzare al casei este de 347.000 euro nemobilata, existand posibilitatea ca aceasta sa fie achizitionata si mobilata complet, mobila fiind de inalta calitate Biedermeier.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 13386

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Casa de vanzare cu 6 camere singur in curte in Turnisor-1 Casa de vanzare cu 6 camere singur in curte in Turnisor-2 Casa de vanzare cu 6 camere singur in curte in Turnisor-3 Casa de vanzare cu 6 camere singur in curte in Turnisor-4 Casa de vanzare cu 6 camere singur in curte in Turnisor-5 Casa de vanzare cu 6 camere singur in curte in Turnisor-6 Casa de vanzare cu 6 camere singur in curte in Turnisor-7 Casa de vanzare cu 6 camere singur in curte in Turnisor-8 Casa de vanzare cu 6 camere singur in curte in Turnisor-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.