Casa de vanzare cu 6 camere in Sebes zona Centrala

250.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 5214

  • Adăugat la: 10:27, 30.04.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Suprafața utilă 250

  • An construcție 1950

  • Vizualizări: 81

Descriere

Va oferim spre vanzare casa individuala cu 6 camere in Sebes, zona linistita foarte aproape de centrul orasului, cu o suprafata utila de 250 mp structurata pe 2 etaje, pivnita+parter+etaj.

Locuinta este compusa din 2 apartamente independente cu bai si bucatarii proprii.

Primul dintre apartamente este structurat astfel:

- la parter: o bucatarie spatioasa, utilata si mobilata cu bun gust, o camara, o baie si un living, iar la etaj un living open space cu dining, baie, 2 dormitoare si 2 terase.

- cel de-al doilea apartament cu suprafata de 64 mp este pe un singur nivel, format din hol, bucatarie mobilata, utilata open space cu livingul, un dormitor si o baie cu cabina de dus.

Accesul in locuinta se face printr-un hol cu scara interioara din lemn de stejar.

Sub unul din apartamente se afla pivnita cu o suprafata de 80 mp si camera tehnica a celor doua centrale pe gaz, cate una pentru fiecare apartament.

Casa dispune de numeroase imbunatatiri precum parchet de lemn masiv, gresie, faianta, usi din lemn la interior, geamuri termopan, 2 centrale termice pe gaz cu calorifere din otel.

Imobilul dispune de curte cu o suprafata de 300 mp, cu iesire la strada unde se afla garajul subteran, iar gradina cu o suprafata de 1250 mp este bine ingrijita.

Casa merita vazuta. Pretul de vanzare al proprietatii, mobilata si utilata este de 250000 Euro.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 16319

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Casa de vanzare cu 6 camere in Sebes zona Centrala-1 Casa de vanzare cu 6 camere in Sebes zona Centrala-2 Casa de vanzare cu 6 camere in Sebes zona Centrala-3 Casa de vanzare cu 6 camere in Sebes zona Centrala-4 Casa de vanzare cu 6 camere in Sebes zona Centrala-5 Casa de vanzare cu 6 camere in Sebes zona Centrala-6 Casa de vanzare cu 6 camere in Sebes zona Centrala-7 Casa de vanzare cu 6 camere in Sebes zona Centrala-8 Casa de vanzare cu 6 camere in Sebes zona Centrala-9

250.000 €

Iosif Cosmin

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.