Casa de inchiriat mobilata si utilata de lux in cartierul Tineretului

1.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 20836

  • Adăugat la: 08:52, 14.02.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Camere -

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Vizualizări: 16

Descriere

Vila constructie noua cu 5 camere decomandate de inchiriat in cartierul Tineretului din Sibiu, cu o suprafata de 300 mp teren si o suprafata utila de 180 mp, construita din caramida in anul 2019 structurata prin parter si etaj.

Zona in care se afla casa este una foarte bine cotata pe piata imobiliara avand in imediata apropiere: scoli, gradinite, institutii bancare, cabinete medicale, magazine, restaurante, locuri de joaca pentru copii, mijloace de transport in comun precum si cele in regim de taxi.

Casa are o deschidere stradala de 23 metri si este excelent compartimentata, compusa la parter din living, dormitor, baie si bucatarie deschisa cu livingul, spatiu pentru depozitare amplasat sub casa scarii, iar la etaj accesul se face pe o scara din beton imbracata in gresie, unde se afla 3 dormitoare fiecare cu baie proprie, 2 balcoane unul pe fata si unul pe spatele casei, in curtea proprie se pot parca foarte usor 4 5 autoturisme.

Aceasta proprietate are dotari si imbunatatiri moderne de ultima generatie precum termosistem la exterior, acoperis nou cu invelitoare din tigla, camera tehnica unde se afla centrala termica proprie cu calorifere din otel, usi din lemn la interior, geamuri termopan cu tamplarie PVC, gresie, faianta, parchet laminat, pereti zugraviti in alb, prize si intrerupatoare, terasa exterioara, curte imprejmuita cu gard si pavata cu piscoturi, amenajata cu spatii verzi.Aceasta vila se inchiriaza pe termen lung la pretul de 1.000 euro luna.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22743

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Casa de inchiriat mobilata si utilata de lux in cartierul Tineretului-1 Casa de inchiriat mobilata si utilata de lux in cartierul Tineretului-2 Casa de inchiriat mobilata si utilata de lux in cartierul Tineretului-3 Casa de inchiriat mobilata si utilata de lux in cartierul Tineretului-4 Casa de inchiriat mobilata si utilata de lux in cartierul Tineretului-5 Casa de inchiriat mobilata si utilata de lux in cartierul Tineretului-6 Casa de inchiriat mobilata si utilata de lux in cartierul Tineretului-7 Casa de inchiriat mobilata si utilata de lux in cartierul Tineretului-8 Casa de inchiriat mobilata si utilata de lux in cartierul Tineretului-9

1.000 €

Budeanu Bogdan

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.