Casa cu teren 800 mp - sat Zarnesti,com. Malureni, Jud.Argeș. Comisio

Acest anunț este inactiv.
69.900 €

Detalii

  • ID Anunț: # 71526

  • Adăugat la: 15:37, 14.03.2022

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată Complet

  • Suprafața utilă 91

  • An construcție 2004

  • Vizualizări: 104

Descriere

Din ce in ce mai multa lume cauta sa se mute de la oras in mediul rural, la casa cu curte. De ce? Datorita tuturor beneficiilor pe care le aduce natura si traitul in mijlocul ei, aer curat, liniște, vecini putini si cumsecade, mai putin stres plus avantajul de a te delecta si relaxa in amenajarea propriei tale gradini. In acelasi timp isi doresc sa fie cat mai aproape de un oras, pentru a beneficia de toate avantajele acestuia: spitale, hipermarketuri, mall-uri, etc. Astfel avem pentru dumneavoastra in satul Zarnesti, comuna Malureni casa care sa satisfaca aceste dorinte, la doar 22 km de Pitesti, 18 km de Curtea de Argeș si 130 km de București.
Comuna Malureni se află în centrul județului, intr-o zona subcarpatica pe malurile raului Valsan. Imaginati-va ce frumusete de zona!
Suprafata utila a casei este de 91 mp, suprafata construită de 105 mp, fiind compusa din 6 camere, o bucatarie, un grup sanitar si o curte de 800 mp. In ceea ce privește utilitatile: curent electric, apa, sobe din teracota, care faciliteaza incalzitul camerelor iarna, panouri solare, put și internet pe fibra optica. Case este construită din cărămida. Aceasta proprietate se vinde mobilata si utilata. Echipa noastra va poate consilia de la vizionare, acordare credit pana la finalizarea tranzacției, toate acestea cu 0% Comision pentru cumparator! Va aștept cu drag la vizionare!

Casa cu teren 800 mp - sat Zarnesti,com. Malureni, Jud.Argeș. Comisio-1 Casa cu teren 800 mp - sat Zarnesti,com. Malureni, Jud.Argeș. Comisio-2 Casa cu teren 800 mp - sat Zarnesti,com. Malureni, Jud.Argeș. Comisio-3 Casa cu teren 800 mp - sat Zarnesti,com. Malureni, Jud.Argeș. Comisio-4 Casa cu teren 800 mp - sat Zarnesti,com. Malureni, Jud.Argeș. Comisio-5 Casa cu teren 800 mp - sat Zarnesti,com. Malureni, Jud.Argeș. Comisio-6 Casa cu teren 800 mp - sat Zarnesti,com. Malureni, Jud.Argeș. Comisio-7 Casa cu teren 800 mp - sat Zarnesti,com. Malureni, Jud.Argeș. Comisio-8
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.