Casa cu 5 camere decomandate de vanzare in Cisnadie judetul Sibiu

Acest anunț este inactiv.
87.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 7231

  • Adăugat la: 16:50, 07.05.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Suprafața utilă 170

  • An construcție 2019

  • Vizualizări: 75

Descriere

Casa cu 5 camere de vanzare in Cisnadie judetul Sibiu, cu o suprafata utila de 170 mp, cu o suprafata a terenului de 1005 mp din care 888 mp curte libera, deschidere la drum de 32 metri , costructie noua din 2019.

Imobilul este foarte bine gandit si compartimentat, compus la primul nivel dintr-un hol spatios la intrare din care se face accesul catre toate incaperile unde se afla un living spatios si luminos cu acces la terasa din fata, un dormitor care poate fi transformat daca se doreste in birou, bucatarie inchisa , baie de servici cu geam de aerisire.

Accesul la nivelul superior se face cu ajutorul unor scari solide din beton unde se afla un hol, doua dormitoare spatioase si luminoase, un al treilea dormitor matrimonial cu iesire la propriul balcon, un dressing generos, baie cu geam de aerisire.

Casa nu este finalizata in totalitate, oferind oportunitatea de a fi transformata usor in ceea ce se doreste, zona este una foarte linistita cu multa zona verde nefiind multe constructii in zona, cat si intr-o casa de locuit datorita spatiului util care este suficient de mare incat sa va permita un trai linistit, unde va puteti bucura atat de imprejurimile imobilului cat si de curtea libera foarte generoasa care va permite un spatiu suficient pentru o filigorie sau piscine exterioare.

Pretul de vanzare al casei este de 87.000 euro usor negociabil.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22071

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Casa cu 5 camere decomandate de vanzare in Cisnadie judetul Sibiu-1 Casa cu 5 camere decomandate de vanzare in Cisnadie judetul Sibiu-2 Casa cu 5 camere decomandate de vanzare in Cisnadie judetul Sibiu-3 Casa cu 5 camere decomandate de vanzare in Cisnadie judetul Sibiu-4 Casa cu 5 camere decomandate de vanzare in Cisnadie judetul Sibiu-5 Casa cu 5 camere decomandate de vanzare in Cisnadie judetul Sibiu-6 Casa cu 5 camere decomandate de vanzare in Cisnadie judetul Sibiu-7 Casa cu 5 camere decomandate de vanzare in Cisnadie judetul Sibiu-8 Casa cu 5 camere decomandate de vanzare in Cisnadie judetul Sibiu-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.