Casa cu 4 camere de vanzare in Selimbar judetul Sibiu

75.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 7030

  • Adăugat la: 14:31, 04.05.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Suprafața utilă 98

  • An construcție 2019

  • Vizualizări: 70

Descriere

Casa de vanzare in Selimbar judetul Sibiu, cu 4 camere decomandate si o suprafata utila de 98 mp, dispusa pe doua nivele P+1E+Pod.

Locuinta este bine compartimentata si anume: parterul dispune de o camera de zi cu loc de luat masa, bucatarie, debara, baie si terasa, iar etajul este compus din 2 dormitoare, birou ce poate fi folosit si ca dormitor pentru copii, baie si debara. Aceasta proprietate dispune de gradina proprie de 35 mp cu acces direct din living si 2 locuri de parcare la intrarea in ansamblu.

Casa este pozitionata intr-o zona foarte linistita din Selimbar, pe o strada unde predomina constructiile noi de case, foarte aproape de punctele de interes comun, magazine, farmacii, loc de joaca pentru copii, mijloacele de transport in comun si la doar 5 minute de Shopping City Sibiu.

Locuinta este construita cu materiale de cea mai buna calitate: izolatia exterioara de 10 cm EPS 80, acoperis din tigla, peretii zugraviti cu lavabila alba, dispune de incalzire in pardoseala pe toata suprafata casei, iar clientul are posibilitatea sa isi personalizeze casa dupa bunul plac.Casa se vinde la pretul de 75.000 euro cu Tva de 5% inclus!

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22045

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Casa cu 4 camere de vanzare in Selimbar judetul Sibiu-1 Casa cu 4 camere de vanzare in Selimbar judetul Sibiu-2 Casa cu 4 camere de vanzare in Selimbar judetul Sibiu-3 Casa cu 4 camere de vanzare in Selimbar judetul Sibiu-4 Casa cu 4 camere de vanzare in Selimbar judetul Sibiu-5 Casa cu 4 camere de vanzare in Selimbar judetul Sibiu-6 Casa cu 4 camere de vanzare in Selimbar judetul Sibiu-7 Casa cu 4 camere de vanzare in Selimbar judetul Sibiu-8 Casa cu 4 camere de vanzare in Selimbar judetul Sibiu-9

75.000 €

Morar Cosmin

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.