Casa cu 4 camere de vanzare in Sebes judetul Alba

130.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 5380

  • Adăugat la: 10:39, 12.12.2019

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Suprafața utilă 250

  • An construcție 2006

  • Vizualizări: 44

Descriere

Casa cu 4 camere de vanzare in Sebes, judetul Alba zona rezidentiala, cu o suprafata totala de 260 mp, construita in anul 2006.

Casa este compartimentata astfel un living spatios din care se intra in bucataria deschisa, mobilata si utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat vase. Tot din living avem accesul intr-un hol din care intram in dormitorul matrimonial cu baie proprie dotata cu jacuzzi si geam de aerisire, 2 camere, 1 baie de servici si inca o baie care este dotata cu cabina de dus si geam de aerisire.

Locuinta dispune de toate utilitatile precum gaz, curent, apa, fosa septica si urmatoarele imbunatatiri si finisaje gresie, faianta, parchet, zugraveli in lavabila, parchet, geamuri termopan, usa intrare pvc, centrala termica pe gaz cu calorifere din otel.

Atat din living cat si din dormitorul matrimonial avem acces in curtea interioara care este pavata cu dale, unde gasim o filigorie din lemn cu masa si scaune pentru 8 persoane. In zona verde a proprietatii gasim un gazon deosebit de ingrijit cu plante ornamentale de diferite tipuri. Casa dispune de 2 garaje de aproximativ 40 mp din care se poate intra in living, locuinta are deschidere la strada de 15 metri liniari si teren cu suprafata de 600 mp.

Pretul de vanzare al casei partial mobilate este de 130000 euro.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 5921

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Casa cu 4 camere de vanzare in Sebes judetul Alba-1 Casa cu 4 camere de vanzare in Sebes judetul Alba-2 Casa cu 4 camere de vanzare in Sebes judetul Alba-3 Casa cu 4 camere de vanzare in Sebes judetul Alba-4 Casa cu 4 camere de vanzare in Sebes judetul Alba-5 Casa cu 4 camere de vanzare in Sebes judetul Alba-6 Casa cu 4 camere de vanzare in Sebes judetul Alba-7 Casa cu 4 camere de vanzare in Sebes judetul Alba-8 Casa cu 4 camere de vanzare in Sebes judetul Alba-9

130.000 €

Iosif Cosmin

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.