Casa cu 3 camere decomandate de vanzare in zona Calea Cisnadiei

Acest anunț este inactiv.
76.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 6056

  • Adăugat la: 14:44, 10.02.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Suprafața utilă 87

  • An construcție 2019

  • Vizualizări: 72

Descriere

Comision 0% la achizitionare!!! Casa cu 3 camere decomandate si 104 mp curte libera de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei, cu o suprafata utila de 87 mp si 40 mp pod, dispusa P+1E+Pod cu acces auto si loc de parcare, o deschidere de 10 metri liniari la un front.

Locuinta este compusa la parter din living open space cu bucataria, o baie si un spatiu pentru depozitare, la etaj doua dormitoare si o baie, iar podul este special conceput sa se mai poata amenaja un dormitor si o baie sau un spatiu pentru depozitare.

Casa este situata pe o strada asfaltata si iluminata, cu numeroase magazine, cabinete medicale, saloane de infrumusetare aflate in imediata apropiere iar la 5 minute de mers pe jos se afla statii pentru mijloace de transport in comun si de taxi, scoli, gradinite.Pretul de vanzare variaza in functie de gradul de finisare:

La ALB : pretul este de 76000 euro cu Tva de 5% inclus

-se preda la exterior cu izolatie termica de 10 cm si zugravit cu decorativa, gard si poarta, pavaj in zona de acces pietonala si auto.

-la interior: usa de intrare din termopan, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, centrala termica si calorifere din otel, instalatii electrice si sanitare, prize si intrerupatoare, 1 strat de lavabila.

La CHEIE: pretul este de 87.000 euro cu Tva de 5% inclus

-buget de 50 lei mp pentru parchet

-buget de 45 lei mp pentru gresie si faianta

-buget de 700 lei bucata pentru usile interioare

-obiectele sanitare au buget per buc, respectiv vas wc 300 lei, cada sau dus 700 lei, lavoar 300 lei.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 21949

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Casa cu 3 camere decomandate de vanzare in zona Calea Cisnadiei-1 Casa cu 3 camere decomandate de vanzare in zona Calea Cisnadiei-2 Casa cu 3 camere decomandate de vanzare in zona Calea Cisnadiei-3 Casa cu 3 camere decomandate de vanzare in zona Calea Cisnadiei-4
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.