Casa cu 2 camere decomandate de vanzare in zona Piata Cluj din Sibiu

Acest anunț este inactiv.
98.900 €

Detalii

  • ID Anunț: # 8533

  • Adăugat la: 12:24, 08.02.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Suprafața utilă 90

  • An construcție 1940

  • Vizualizări: 35

Descriere

Casa cu 2 camere decomandate si pivnita in Sibiu zona Piata Cluj, structurata pe un singur nivel, are o amprenta de 120 mp la sol, aceasta avand curte proprie de 240 mp iar acesul este comun in curte cu inca 2 familii.

Casa are suprafata utila de 90 mp este compartimentata astfel: la intrare se afla un hol spatios, bucatarie inchisa cu loc de luat masa, 2 camere generoase, baie, o camara.

Locuinta este situata intr-o zona foarte linistita de case si vile, in imediata apropiere se afla magazine, banci, farmacii, restaurant, piata agroalimentara, biserica, parcuri, statie de autobuz sau taxi, iar strada pe care se afla a fost recent asfaltata, iluminata, cu locuri de parcare si trotuare special amenajate pe ambele parti.

Proprietatea este izolata termic exterior iar ca si imbunatatiri dispune de geamuri termopan cu tamplarie PVC, centrala termica proprie, gresie si faianta.

Pretul de vanzare pentru aceasta casa este de 98900 euro negociabil.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 22354

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Casa cu 2 camere decomandate de vanzare in zona Piata Cluj din Sibiu-1 Casa cu 2 camere decomandate de vanzare in zona Piata Cluj din Sibiu-2 Casa cu 2 camere decomandate de vanzare in zona Piata Cluj din Sibiu-3 Casa cu 2 camere decomandate de vanzare in zona Piata Cluj din Sibiu-4 Casa cu 2 camere decomandate de vanzare in zona Piata Cluj din Sibiu-5 Casa cu 2 camere decomandate de vanzare in zona Piata Cluj din Sibiu-6 Casa cu 2 camere decomandate de vanzare in zona Piata Cluj din Sibiu-7 Casa cu 2 camere decomandate de vanzare in zona Piata Cluj din Sibiu-8 Casa cu 2 camere decomandate de vanzare in zona Piata Cluj din Sibiu-9
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.