Casa cu 10 camere proiect unicat in Turnisor Sibiu

825.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 4859

  • Adăugat la: 10:01, 02.04.2020

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată -

  • Suprafața utilă 400

  • An construcție 1992

  • Vizualizări: 56

Descriere

Se vinde casa deosebita, realizata dupa un proiect unicat, cu 10 camere, in Turnisor Sibiu, cu o suprafata utila de 400 mp, pretabila atat ca locuinta pentru o familie pretentioasa cat si pentru amenajare ca spatiu de cazare sau birouri.

Avand o pozitie excelenta, cu 450 mp teren, deschidere la 2 strazi, imobilul se remarca atat prin arhitectura eleganta cat si prin structura impunatoare, proiectat si realizat ca o constructie solida, care sa dureze peste veacuri.

Imobilul a fost edificat la inceputul anilor 90 cu un regim de inaltime D+P+2E+Pod, structura cu stalpi, grinzi, plansee din beton armat, pereti din caramida, ferestre si usi exterioare tip termopan cu tamplarie PVC, finisaje interioare realizate cu materiale de calitate superioara, parchet din lemn triplu stratificat, gresie, faianta import, centrala termica mixta, calorifere din otel, sistem de alarma.

Parterul imobilului este dominat de sala de primire impunatoare atat ca suprafata 80 mp, cat si prin amenajarea ca spatiu de primire a oaspetilor, avand ca punct central scara interioara principala realizata din beton cu balustrada din fier forjat si treptele placate cu lemn. Din sala de primire se intra in zona de zi compusa dintr-o incapere la fel de impresionanta ca spatiu, 75 mp, amenajata ca living si dining, cu iesire pe terasa, bucataria si o baie cu cabina de dus.

Etajul 1 este destinat zonei de odihna si este compartimentat in 3 dormitoare decomandate, fiecare cu iesire pe balcon, si dormitorul matrimonial cu iesire pe terasa, dressing si baie proprie cu dus.

Etajul 2 a fost proiectat ca sala de evenimente si este compus dintr-o incapere cu suprafata de 90 mp cu pardoseala din gresie, iesire in balcon si 2 camere inca neamenajate.

Demisolul imobilului adaposteste garajul pentru 2 masini, camera centralei, spalatoria, un 2 grupuri sanitare si alte 4 incaperi a caror destinatie va fi aleasa de viitorul proprietar.

Accesul intre nivele se realizeaza si pe o scara interioara secundara cu structura din beton.

Structura din beton a imobilului permite recompartimentarea si suprainaltarea, iar prezenta coloanelor de aerisire faciliteaza extinderea instalatiilor de apa si canalizare in vederea amenajarii bailor.

Proprietatea se vinde la pretul de 825.000 euro si este disponibila imediat dupa vanzare.

COMISION ZERO.

TABOO Imobiliare - a castigat in 2019 premiul Cel mai puternic brand local in Sibiu ! si in 2018 Premiul pentru eficienta in online.
TABOO Imobiliare este singura agentie imobiliara din Sibiu premiata la Gala Nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare

Pentru a vedea toate ofertele valabile actualizate zilnic cu preturi reale si ultimele anunturi imobiliare adaugate intrati acum pe site-ul oficial TABOO Imobiliare: TABOO . ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 20079

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.83

Casa cu 10 camere proiect unicat in Turnisor Sibiu-1 Casa cu 10 camere proiect unicat in Turnisor Sibiu-2 Casa cu 10 camere proiect unicat in Turnisor Sibiu-3 Casa cu 10 camere proiect unicat in Turnisor Sibiu-4 Casa cu 10 camere proiect unicat in Turnisor Sibiu-5 Casa cu 10 camere proiect unicat in Turnisor Sibiu-6 Casa cu 10 camere proiect unicat in Turnisor Sibiu-7 Casa cu 10 camere proiect unicat in Turnisor Sibiu-8 Casa cu 10 camere proiect unicat in Turnisor Sibiu-9

825.000 €

Gorun Silviu

Pe site din 2019

SIBIU, județ SIBIU
Contact:

Contactează vânzătorul

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.