Casa 4 camere pod mansardabil de vanzare Sibiu zona Arhitectilor

Acest anunț este inactiv.
138.500 €

Detalii

  • ID Anunț: # 57552

  • Adăugat la: 10:00, 04.03.2021

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Locuință mobilată/utilată Complet

  • Suprafața utilă 120

  • An construcție 2015

  • Vizualizări: 88

Descriere

Taboo Imobiliare va propune spre vanzare o casa tip duplex cu terasa, doua balcoane si 168 mp de curte libera, in Sibiu cartierul Arhitectilor, cu o suprafata construita de 159 mp si utila de 120 mp, avand o amprenta la sol de 82 mp, dispune de un pod usor mansardabil unde se mai pot castiga 40 mp utili.
Aceasta casa este ideala atat pentru familiile cu copii deoarece proprietarul a investit in amenajarea curtii cu spatii de joaca si un tobogan cat si pentru cei ce-si doresc sa aiba un loc de parcare asigurat langa casa, curtea permitand accesul cu masina in interior.
Casa este structurata pe doua nivele si este compartimentata in felul urmator:
- La parter: un living de 26 mp mobilat modern cu o bucatarie deschisa de 15 mp, complet mobilata si utilata si cu spatiu amenajat pentru servit masa; o baie, o camara, hol la intrare si casa scarii.
- La etaj: doua dormitoare mobilate modern din care se face accesul pe balcoane, un dormitor cu mobilier pentru copii, si baia cu chiuveta, vas de toaleta si cada cu hidromasaj.
Casa este incalzita cu centrala termica individuala si calorifere de aluminiu, iar geamurile si usile exterioare sunt din termopan pe rama PVC. Casa dispune de o terasa generoasa de 10 mp si de o magazie de 9 mp amenajata in curte.
Pentru a afla mai multe informatii sau pentru a stabili o vizionare nu ezitati sa ma contactati.

TABOO Imobiliare detine in portofoliu apartamente, case, vile, terenuri si spatii de vanzare si de inchiriat.

Pentru informatii si vizionari precizati ca ati vazut codul de oferta / ID : P12557 si contactati agentul de vanzari Catalin Dudas la numarul de telefon 0723.827.020 sau la numarul de secretariat TABOO Imobiliare 0785.822.822

Va multumim.

Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.