Apartamente cu gradina proprie la 10 minute de Pitesti-Comision 0%

Acest anunț este inactiv.
125.000 €

Detalii

  • ID Anunț: # 75391

  • Adăugat la: 11:55, 04.04.2022

  • Anunț publicat de: Firmă

  • Suprafața utilă 105

  • An construcție 2022

  • Etaj Parter

  • Compartimentare Decomandat

  • Vizualizări: 48

Descriere

De câte ori te-ai gândit să pleci din oraș și să scapi de aglomerația și agitația lui?
Probabil de prea multe ori.
In acelasi timp ti-ar placea sa ai si o bucatica de teren, nu foarte mare care sa nu iti ocupe foarte mult timp ingrijirea lui?
Ce spui totuși, dacă ai fi aproape de oraș, aproape de punctele de interes zilnice, sa ai si terenul dorit?
Iti propun spre achizitie 6 apartamente urbane in 2 case insiruite cu 4 camere intr-un complex rezidential nou, de lux, situat in Stefanesti, in apropierea Primariei, potrivit pentru cei care vor sa se bucure de linistea naturii, dar sa si ramana conectati la facilitatile orasului. "Residence de Luxe " - singurul cartier din zona Stefanesti, unde toate apartamentele vor avea gradina proprie. De ce sa alegi o astfel de casa? In primul rand pretul este avantajos, in comparatie cu o casa individuala sau un apartament de aceleasi dimensiuni, costurile de intretinere sunt reduse, cheltuilile de incalzire sunt mai mici datorita faptului ca ca imobilele sunt lipite unele de altele. Beneficiezi atat de locuri de parcare, cat si de o curte genereoasa, iar aspectul exterior al casei este unul placut, simetria caselor aduce un plus de valoare esteticii generale.
Cu arhitectura sa moderna, casele inovatoare, calitatea materialelor folosite, fac din Résidence de Luxe oportunitatea de a incepe o viata noua .
Ne-am gandit la toate detaliile pentru a va face sa traiti o viata de familie fericita. - Proiect PARTER (hol, living, bucatarie, debara, baie, terasa) + ETAJ (3 dormitoare, dressing, 2 bai, 2 balcoane) - Suprafata utila 105 mp + 28.83 mp teresa si balcoane - Suprafata teren 250 mp - Locuinta beneficiaza de doua terase generoase la parter cu o suprafata de 18.5 mp, iar etajul beneficiaza de 2 balcoane la fel de spatioase de 10.33 mp. Apartamentele se predau la cheie, beneficiaza de toate utilitatile (gaz, curent, apa, canalizare).
Alege o casa de tip insiruit in cartierul Rezidence de Luxe si programeaza o vizionare chiar acum!

Apartamente cu gradina proprie la 10 minute de Pitesti-Comision 0%-1 Apartamente cu gradina proprie la 10 minute de Pitesti-Comision 0%-2 Apartamente cu gradina proprie la 10 minute de Pitesti-Comision 0%-3 Apartamente cu gradina proprie la 10 minute de Pitesti-Comision 0%-4 Apartamente cu gradina proprie la 10 minute de Pitesti-Comision 0%-5
Acest site folosește cookies. Continuare navigării implică acceptarea lor.